Últimes Notícies

// Posted by :Lleida Sports Web // On :divendres, 21 de setembre del 2012

Aquesta iniciativa forma part d’un projecte global que inclou, a més, l’ampliació dels vestuaris dels camps de futbol de Balàfia i Pardinyes amb un import total de 300.000 euros 
Imatge de la visita a les instal·lacions de la Bordeta, on s'han començat a construir els nous vestidors (Foto: La Paeria)
L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, acompanyat de la 1a tinent d’alcalde, Marta Camps, i del regidor d’Esports, Txema Alonso, ha visitat l’inici de les obres d’ampliació dels vestidors del camp de futbol de la UE Bordeta. Aquesta actuació forma part d’un projecte global que inclou, a més, l’ampliació dels vestuaris dels camps de futbol de Balàfia i Pardinyes amb un import total de 300.000 euros i que estaran enllestits abans del Nadal. 

Al camp de la Bordeta es construeix una edificació aïllada paral·lela a l’existent on hi haurà 2 vestidors per als jugadors (29,84 m2) i 1 vestidor per a l’àrbitre (12,18 m2). La tipologia constructiva de l’actuació serà similar a l’existent, amb parets de cara vista, coberta de panell sandvitx i finestres. A més, s’ampliaran els serveis existents (aigua, llum, calefacció i gas). 

Pel que fa a les altres dues actuacions, al camp de Pardinyes s’ampliarà l’edifici existent amb la construcció de 2 vestidors per a jugadors (22,26 m2) i 1 vestidor per a l’àrbitre (13,68 m2). Al camp de futbol de Balàfia es construirà un edifici nou, darrere de les graderies existents, amb 2 vestidors per a jugadors (23,26 m2) i 1 vestidor per a l’àrbitre (13,68 m2).

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

// Copyright © FUTBOL //Anime-Note//Powered by Blogger // Designed by Johanes Djogan //