Últimes Notícies

// Posted by :Lleida Sports Web // On :divendres, 21 de setembre del 2012

El tècnic del Lleida Esportiu ha destacat que cal millor en atac per poder marcar i ha tingut bones paraules per a Pau Torres
Imatge de Toni Seligrat a la roda de premsa d'avui (Foto: Lleida Esportiu)
El tècnic del Lleida Esportiu, Toni Seligrat, ha explicat en la roda de premsa prèvia al partit d’aquest diumenge contra la SD Logroñés que “l’equip té un estat d’ànim molt bo. No estem gens preocupats, som tercers. L’altre dia vam perdre injustament en un camp molt complicat”. El valencià ha afegit que “intentarem tenir més ocasions de gol per poder marcar”. Amb tot, Seligrat ha dit que “això del gol no ho pots controlar mai. Depèn del talent dels futbolistes i de la sort. Tenim jugadors amb talent i treballem per millorar en aquest aspecte”.

Pel que fa a l’equip Seligrat creu que “està al punt físic i tècnic que havíem planificat. El nivell dels jugadors és molt alt”. El tècnic també ha destacat que “Pau Torres és el millor porter que he tingut mai, és extraordinari. El porter va tenir un mal dia. La fortalesa es demostra pel ràpid que t’aixeques”. El valencià ha admès que “el vestidor està ple de bones persones i amb el talent necessari per fer una bona campanya”. 

Respecte al rival d’aquest cap de setmana el tècnic del conjunt blau ha assegurat que “és un equip ha pujat aquesta temporada i que conserva el bloc de jugadors i l’entrenador i, a més, s’han reforçat. La SD Logroñés té una dinàmica positiva, guanyadora, que els ve de l’any passat. És un equip que sap al que juga”. 

Seligrat també ha destacat que perquè “la temporada sigui bona tots hem de pedalar en la mateixa direcció, és un tema de tots. Tots hem de sumar ja que anem al mateix vaixell”. 

Pel que fa al terreny de joc del Camp d’Esports, Seligrat ha explicat que “la gespa ha millorat molt. En el proper partit a casa la gespa estarà molt millor. El temps i l’atenció dels professionals ha fet que el terreny de joc millori notablement. Ens trobarem un camp molt diferent al de la primera jornada”, ha manifestat el tècnic del Lleida Esportiu, Toni Seligrat. 

El valencià tindrà a la seva disposició a tota la plantilla amb l’únic dubte de Molo, que pateix unes molèsties al genoll. L’expedició del Lleida Esportiu viatjarà a Logronyo el mateix diumenge i jugarà a partir de les 17:00h a Las Gaunas.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

// Copyright © FUTBOL //Anime-Note//Powered by Blogger // Designed by Johanes Djogan //