Últimes Notícies

// Posted by :Moises Camuñas // On :diumenge, 23 de setembre del 2012

El conjunt dirigit per Edu March va patir molt a la primera meitat però a l’últim minut va poder emportar-se els tres punts amb una ocasió desaprofitada de Manuel Marín
Imatge del partit entre el Viladecans i el Tàrrega (Foto: Josep Canosa)
El Tàrrega ha pogut treure, aquest matí, un empat molt valuós del Municipal Nou de Viladecans. El conjunt de l’Urgell, que venia de perdre el derbi lleidatà de Primera Catalana contra el Cervera (2-3), va aguantar a un Viladecans molt ofensiu a la primera part. A la segona, l’equip dirigit per Edu March va poder marcar en l’últim minut, però Marín no va saber definir un mà a mà davant d’Álex Rodríguez.

El matx va començar amb un xut de Pacheco que va aturar sense problemes el porter del Viladecans. Abans d’arribar al minut 5 de partit, el davanter del Tàrrega, Jordi Jofre, va caure dins l’àrea de manera clara, però l’àrbitre no va xiular penal. Després del gran inici del conjunt lleidatà, el Viladecans es va venir amunt. Arribant als 30 minuts del primer temps, Raúl Reina ‘Rulo’ es va topar amb dos grans aturades de Joel Mur, que va retre homenatge al seu cognom. En la primera, el porter del Tàrrega va enviar a córner un xut des de dins de l’àrea del davanter local. En la segona, Mur, va evitar el primer del Viladecans desviant amb els peus un u contra u del mateix davanter, que va acabar desesperat.

L’atac i gol del Viladecans no es va aturar i, al minut 34, Aaron, es va quedar sol davant del porter del Tàrrega, que va tornar a reaccionar perfectament enviant la pilota a córner. Abans d’arribar al descans, Vendrell, va donar un avís per part del conjunt de l’Urgell amb un xut desviat.

Els següents 45 minuts van ser més igualats. La primera ocasió de la segona part va ser a favor del Tàrrega. Bañuelos, va centrar des de la banda, però Rafa Delgado, no va poder arribar a connectar bé amb la pilota. Poc després, Rulo, va respondre amb una rematada desviada des de fora de l’àrea. Al minut 66, l’àrbitre va anular un gol al Tàrrega per un possible fora de joc de Jordi Esteve. Amb el partit més pausat i amb poc ritme, tot el contrari que a la primera part, les ocasions no acabaven d’arribar amb claredat. A l’últim minut del temps reglamentari, però, la història va poder canviar. Manuel Marín, es va quedar sol davant d’Álex Rodríguez, el porter del Viladecans, però va desaprofitar l’ocasió d’avançar al seu equip. Finalment, abans de que l’àrbitre xiulés el final, el conjunt local va demanar penal sobre Montoya, que va caure dins de l’àrea del Tàrrega.

Amb aquest punt el conjunt d’Edu March es queda desè a la classificació. L’equip de l’Urgell rebrà diumenge que ve al Municipal Joan Capdevila al FC Santfeliuenc (17:00), tercer classificat de la Lliga.

Fitxa tècnica:

U.D. Viladecans: Alejandro Rodríguez, Sergio Fernández (Carlos Álvarez 45’), Christian Faura, Marc Lavilla, Miguel Ángel Sanvidal, David Morillo, Daniel Benítez (Marcos Montoya 53’), Carlos Lerín (Tarek 75’), Aaron Adams, Raúl Reina i Lluís Viñas (Ivan Mauri 69’).

U.E. Tàrrega: Joel Mur, David Pacheco (Marc Baiget 61’), David Vendrell, Robert Palau, Gerard Domingo, Marc Grau, Óscar Biela (Albert Bañuelos 45’), Juan de Miguel, Jordi Jofre (Jordi Esteve 45’), Nuno (Juan Manuel Marín 66’) i Rafa Delgado.

Àrbitre: Lluis Brunner López. Ha amonestat als locals Fernández (6'), Morillo (64’), Lerín (71’), Reina (76’), Sanvidal (83’) i als visitants Domingo (62’) i Bañuelos (82’).

Incidències: Partit corresponent a la tercera jornada del grup 2 de la Primera Catalana al Municipal Nou Viladecans.