Últimes Notícies

// Posted by :Lleida Sports Web // On :dissabte, 24 de novembre del 2012

El tècnic del Lleida Esportiu va admetre que si l’equip baixés posicions, encara compliria l’objectiu del club. El valencià tindrà les baixes de Molo per lesió i de Barreda, Colorado i Asier per sanció 
Imatge de Toni Seligrat a la roda de premsa prèvia del partit contra el Real Unión Club (Foto: Lleida Esportiu)
El tècnic del Lleida Esportiu, Toni Seligrat, va explicar ahir en la roda de premsa prèvia al partit d’aquest diumenge al migdia (12:00) contra la Real Unión Club, que “sumar d’un en un és sumar igualment. En l’últim empat van transmetre bones sensacions pel rival i perquè ens va ajudar a reforçar la creença en nosaltres mateixos”. El valencià va valorar molt positivament la presència d’aficionats blaus a Vitòria. “Vam veure que l’afició està amb nosaltres. Era un dia de fred i de pluja, però els que van venir van estar amb l’equip. Estic molt satisfet amb la resposta dels aficionats. La gent fa més fort a l’equip i els jugadors es senten recolzat, llàstima que en venen pocs”. 

Respecte a l’horari del partit d’aquest diumenge, que és a les 12:00 del migdia, Seligrat creu que “l’afluència de públic no varia i crec que no variarà. Tant de bo m’equivoqui i vingui molta gent”. Pel que fa a l’àmbit esportiu, el tècnic va assegurar que “tenim el cos acostumat a rendir pel matí. A nosaltres ens va millor”. 

Davant la bona dinàmica, el valencià va explicar que “ens hem marcat l’objectiu de no sortir dels quatre primers llocs. Per a nosaltres la Real Unión Club és un rival directe”. Pel que fa a la situació a la taula que ocupen els homes de Seligrat, el tècnic va admetre que “ens fa il·lusió no marxar d’aquests llocs de privilegi. Ens hi volem mantenir tot l’any. Si baixem posicions complirem l’objectiu del club”. L’entrenador blau va recordar que “la permanència està al voltant dels 45 punts i de moment en portem la meitat. Un cop els tinguem ja veurem que pot fer l’equip”. 

Pel que fa al rival d’aquest cap de setmana, Seligrat va assegurar que “sí, el Real Unión és superior a nosaltres i sí empatem, tindrem un regust de boca bo. És un equip que l’any passat va tenir 22 jugadors fabulosos però fins a l’última jornada es van jugar la permanència”. El tècnic va dir que davant tindran un equip “que el seu objectiu consisteix en acabar en llocs de play off. Nosaltres, de moment, estem fent les coses bé, i per això és un rival directe nostre. Tot el que no sigui guanyar ens deixarà descontents”. El valencià va recordar que “hem competit de tu a tu amb tothom”. 

Seligrat va explicar que “som un rival a batre perquè portem l’escut del Lleida. Això ens dóna un catxé. A més, a la pretemporada al Lleida no el van veure. Pel rendiment de l’equip ens hem guanyat aquesta reputació”. Amb tot el tècnic va afegir que “no ens hem d’emocionar ja que la lliga és molt igualada. No veig tantes diferències entre el Lleida i, per exemple, el Racing B”. 

Per altra banda, el tècnic blau no podrà comptar amb Àlex Colorado, Carlos Barreda i Asier Eizaguirre per sanció, ja que van veure la cinquena groga a Medizorroza la setmana passada, i Molo per lesió.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

// Copyright © FUTBOL //Anime-Note//Powered by Blogger // Designed by Johanes Djogan //