Últimes Notícies

// Posted by :Lleida Sports Web // On :diumenge, 25 de novembre del 2012

El conjunt de l’Urgell, que acaba de trobar bons resultats al Municipal Joan Capdevila, es va veure superat pel Vista Alegre. Els d’Edu March encadenen quatre jornades sense guanyar i ocupen la desena posició
Imatge de la derrota del Tàrrega al Municipal Joan Capdevila (Foto: Josep Canosa)
Derrota sense pal·liatius la que va patir la UE Tàrrega davant del Vista Alegre de Castelldefels en la dotzena jornada del segon grup de Primera Catalana. Aquesta derrota confirma el mal moment dels de l’Urgell al Municipal Joan Capdevila,on des de l’inici d’aquesta temporada li ha costa molt treure resultats positius. El Tàrrega va trobar a faltar el joc al mig del camp. La pilota no va passar pels jugadors creatius de l’equip i els d’Edu March es van limitar massa a jugar a la contra, que com a visitants està donant més bon rendiment.

El partit contra el Vista Alegre no va començar massa bé. En la primera jugada amb cara i ulls del partit, els visitants, es van avançar en el marcador amb un gol de Brinquis (0-1), la qual cosa va condicionar la resta del matx. El Tàrrega va estar força desconcentrat en la primera part, i els visitants van estar molt a prop de sentenciar en els minuts 12 i 16, però les intervencions del porter local, Joel, van evitar mals majors. El domini general del primer temps va ser del Vista Alegre, i el Tàrrega va ser incapaç d’acostar-se amb una acció clara de perill a la porteria defensada per Planagumà. Amb aquesta derrota per la mínima del conjunt targarí, es va arribar al descans.

A la represa, el Tàrrega va sortir decidit a canviar-li la cara al partit, i Rafa ,va posar a prova ben aviat la porteria visitant amb un xut potent. L’equip d’Edu March, va tenir el control del primer quart d’hora del segon temps, però poc va durar, ja que l’expulsió de Marin, per doble amonestació, va tirar per terra qualsevol opció de remuntada. A més, Edjogo, de vaselina, i en possible fora de joc, va fer el 0-2, en el minut 61. Poc després, va arribar el tercer i definitiu gol, obra de Brinquis, que tancava la dura golejada (0-3). Amb aquesta renda tan desfavorable, el Tàrrega va baixar els braços i no va poder reduir distàncies. L’única ocasió clara dels locals, amb un gran xut de Pacheco a les acaballes del partit, va estavellar-se contra travesser de Planagumà.

Dolorosa derrota del Tàrrega, que ja encadena quatre jornades sense veure la victòria. El conjunt d’Edu March baixa fins a la desena posició de la taula classificatòria. El pròxim partit del Tàrrega serà el pròxim diumenge un altre cop a casa contra el CF Vilanova i la Geltrú, novè classificat, a partir de les 12:00h.

Fitxa tècnica:

UE TÀRREGA (0): Joel Mur, Pacheco, Recasens, Palau, Domi, Vendrell (Ropero 74’), Biela (Rafa Delgado 46’), Casellas (Juan de Miguel 83’), Marin, Nuno (Jofre 65’) i Jordi Esteve (Florensa 68’).

U.D. VISTA ALEGRE (3): Planagumà, Carmona, Amante, Peña, Forcadell, Villagordo, Moreno, Padilla (Diez 67’), Alberto Edjogo (Izquierdo 71’), Álvarez i Gerard Brinquis.

ÀRBITRE: Enric Ponsati Clavaguera. Va amonestar als locals Recasens (12’), Vendrell (43’), Marin (53’ i 56’), Delgado (78’) i als visitants Padilla (32’), Forcadell (55’), Amante 59’).

GOLS: 0-1 Brinquis (9’); 0-2 Edjogo (62’) i Brinquis (65’).

INCIDÈNCIES: Partit corresponent a la dotzena jornada del Grup II de Primera Catalana al Municipal Joan Capdevila.