Últimes Notícies

// Posted by :Lleida Sports Web // On :dimarts, 20 de novembre del 2012

El primer equip utilitzarà les instal·lacions de l’escola per entrenar. En moments puntuals també hi entrenaran equips de l’escola a causa de la manca d’instal·lacions

Imatge de Jordi Esteve, amb el director de l'escola, Jordi Ferraz (Foto:Lleida Esportiu)
El Lleida Esportiu i el col·legi Terraferma han renovat l’acord de col·laboració per una temporada més. Gràcies a aquest acord, el primer equip blau s’entrenarà de manera habitual en aquestes instal·lacions tal i com ho fa des de la passada temporada. A causa de la manca d’infraestructures amb les que compta el conjunt de la Terra Ferma, enguany les dos institucions han arribat a un acord perquè, de manera puntual, també hi entrenin alguns equips de la base. 

El director tècnic del Lleida Esportiu, Jordi Esteve, s’ha mostrat molt satisfet per aquest acord que permetrà poder “gaudir d’aquestes instal·lacions una temporada més. Són noves i es troben en perfectes condicions per a la pràctica esportiva. A més, estan molt a prop de la ciutat. Des del Lleida Esportiu volem agrair la seua col·laboració i implicació amb el futbol de la ciutat”.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

// Copyright © FUTBOL //Anime-Note//Powered by Blogger // Designed by Johanes Djogan //