Últimes Notícies

// Posted by :Lleida Sports Web // On :diumenge, 11 de novembre del 2012

El Lleida Esportiu va jugar mitja hora amb un home més, tot i això, no va poder remuntar el partit. 
Miramón pugna una pilota davant la banqueta del Lleida (Foto: Lleida Esportiu)
El conjunt blau va iniciar el partit amb molt bon peu i el seu plantejament semblava lo suficientment madur com per batre el Barakaldo, un dels equips que menys gols ha encaixat en el que portem de campanya. Tot i això, el partit no va tenir res a veure amb les dades de tots dos equips. 

El Barakaldo es presentava ahir a la tarda al Camp d’Esports amb la banda de tercer equip menys golejat del grup 2 de la Segona B i amb només sis gols encaixats es disposava a plantar cara al segon equip més golejador del grup, el Lleida Esportiu. El partit prometia, a priori, un xoc important quant a l’artilleria dels blaus i el mur defensiu del conjunt basc o, d’altra banda, un encontre avorrit i sense gaires gols, com molts dels partits que ja havia disputat el Barakaldo. Tot i això, el partit no va ésser ni una cosa, ni l’altra. El conjunt blau, que només havia encaixat un gol a casa en les onze jornades anteriors va veure com un dels equips menys golejadors del campionat triplicava els seus gols en contra. Per la seva part, el Barakaldo, també encaixà dos gols en un sol partit quan en els onze anteriors només n’havia encaixat 6. 

El Lleida Esportiu va dominar els primers compassos del partit amb un joc de maduresa i personalitat. Bona circulació de la pilota pel centre del camp i constants incorporacions de Pere Milla i Jesús Imaz per les bandes. A més a més, les jugades semblaven finalitzar sempre, o, almenys, més que en altres ocasions. Pere Milla va ésser el primer en avisar amb una bona rematada de cap i la resta de jugades vingueren seguides. Cap a la meitat del primer temps, el conjunt blau ja es posà per davant mitjançant un gol de Mata qui transformà una bona assistència d’Àlex Colorado (1-0). 

La defensa no es va mostrar tant sòlida com en anteriors partits i en una jugada aïllada, el Barakaldo posà les taules al marcador mitjançant una rematada d’Imanol Aguilar que suposava la primera arribada a porta del conjunt basc (1-1). 

A la represa, el conjunt visitant sortí amb més força que el conjunt blau i aprofitant un altra imprecisió de la defensa local, va aprofitar per posar l’ 1-2 al marcador mitjançant un gol de Garrido als cinc minuts de la segona part. Tot i això, el gol va estar seguit d’una ràpida reacció del Lleida Esportiu qui empatà el partit gràcies a un gol de Miramón, qui transformà en gol una passada de Jaime Mata. El jugador madrileny realitzà una cursa espectacular per la banda esquerra que culminà de forma perfecta assistint el seu company aragonès. 

Poc després que el Lleida Esportiu empatés el partit, el Barakaldo es va quedar amb un home menys després que Unai Medina rebés, en cosa de 10 minuts, dues targes grogues. Una per agafar de la samarreta a Jesús Imaz i l’altra per realitzar una forta entrada sobre Pere Milla. Tot i aquest avantatge, que va perdurar durant els últims trenta minuts, el Lleida Esportiu no va tenir la sort ni la traça per aconseguir remuntar el partit. Les imprecisions es seguien una darrera l’altra i conforme passaven els minuts, els jugadors blaus es varen veure pressionats pel rellotge i la falta de precisió va anar in crescendo. 

A la darrera jugada del partit, el Lleida Esportiu va estar a punt de remuntar el partit amb un llançament de Pere Milla que refusava el porter cap als peus de Jaime Mata. Tot i això, el jugador madrileny es trobava en fora de joc. Cap al final del partit, Cacho va perdre una pilota en una situació molt delicada que el Barakaldo aprofità per realitzar una contra de tres homes contra tres. El conjunt basc també va tenir la oportunitat de remuntar, de nou, el partit. Tot i això, el partit va acabar en empat. Un empat que podria saber a poca cosa a la capital del Segrià contemplant aquests darrers trenta minuts amb un home menys i que podria ésser suficient pensant en el que havia pogut succeir en una d’aquestes jugades aïllades. 

Tot i només aconseguir un punt a casa, el Lleida Esportiu es troba ara a la tercera posició amb 22 punts, 5 menys que l’Eibar i 8 menys que l’Alavés. Per sota es troben l’Amorebieta i l’Athletic B, empatats a punts; la Reial Societat B, amb 19 i la UD Logroñés i el Tudelano, ja amb 17 punts. 

La propera jornada, els de Toni Seligrat s’enfrontaran fora de casa al líder, l’Alavés. El conjunt basc es troba en estat de gràcia ja que ha guanyat deu partits i només n’ha perdut dos. Veurem si el Lleida Esportiu pot plantar cara a aquest Alavés que sembla d’un altre planeta.


Fitxa tècnica

LLEIDA ESPORTIU (2): Pau Torres, Carlos Barreda, Pau Bosch, Biel Medina, Álex Cacho, Álex Colorado, Asier Eizaguirre (Ignasi Dalmedo), Jorge Miramón, Pere Milla, Jesús Imaz (Xisco Hernández)i Jaime Mata.

BARAKALDO CF (2): Aitor Fernández, Borja Basagoiti, Joseba Ariño, Ander Garrido, Eneko Rubio, Iban Espinosa, Aitor Villar, Unai Medina, Imanol Aguiar, Íñigo Díez, Jon Orbegozo.

GOLS: 1-0, Mata (24′); 1-1, Aguiar (45+1′); 1-2, Garrido (48′); 2-2, Miramón (50′).

ÀRBITRE: Fernando Castillejo Álvarez (col·legi navarrès).

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

// Copyright © FUTBOL //Anime-Note//Powered by Blogger // Designed by Johanes Djogan //