Últimes Notícies

// Posted by :Lleida Sports Web // On :dijous, 8 de novembre del 2012

Els joves jugadors i jugadores començaran a utilitzar-lo de nou després dels treballs de millora que s’hi han practicat a la gespa
Imatge de l'estat de la gespa de l'Annex (Foto: Lleida Esportiu)
Els equips que formen l’Escola del Lleida Esportiu tornaran a entrenar a l’Annex del Camp d’Esports a partir del proper dilluns dia 19 de novembre. Un cop s’han acabat els treballs de millora i sanejament del terreny de joc els joves futbolistes podran tornar a entrenar al seu recinte habitual, després d’haver-se entrenat en diferents camps de la ciutat. 

Després que el conjunt de Toni Seligrat hagi comprovat que el terreny de joc està en perfectes condicions, els nens i nenes de l’escola del Lleida Esportiu tornaran a les instal·lacions de l’Annex. 

Durant aquests dies els club està treballant per tenir-ho tot enllestit de cara a aquesta tornada a les instal·lacions del Lleida Esportiu i adequar l’espai per als nens i nenes que formen part del club blau. 

Molo: “Si tots sumem és més fàcil guanyar” 

Els jugadors del Lleida Esportiu tenen molt clar que el Camp d’Esports és un fortí ja que en el que portem de temporada encara no han perdut cap partit. Un dels factors que ho ha fet possible ha estat l’afició i, per aquest motiu, el defensa Molo admet que “volem que la gent s’animi perquè ens donem compte que si traiem els partits de casa serà determinant per està a la part alta de la taula”. L’andalús explica que “és molt important el seu suport. Si tots sumem serà més fàcil guanyar”.

Un altre jugador, Pere Milla, coincideix amb el seu company de vestidor i assegura que “és bo que la gent vingui al camp perquè ens sentim recolzats. Ens agrada que la gent estigui al nostre costat”. El jove jugador anima a la gent assistir aquest diumenge (17:00) al Camp d’Esports per veure el partit contra el Barakaldo. “És agradable veure els padrins que venen amb els néts, els joves.... Aquí ens sentim molt còmodes ja que la gent ens anima”.

El conjunt lleidatà vol continuar amb aquesta bona dinàmica que porta a l’estadi des del principi de Lliga. Pere Milla afirma que “si algú treu un punt del Camp d’Esports és perquè ha lluitat molt. Vingui qui vingui nosaltres sortirem a pels tres punts”.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

// Copyright © FUTBOL //Anime-Note//Powered by Blogger // Designed by Johanes Djogan //