Últimes Notícies

// Posted by :Lleida Sports Web // On :dimarts, 6 de novembre del 2012

El seu director tècnic, Jordi Esteve, ha admès que “aquesta és una de les missions que s’ha marcat la directiva més enllà de l’aspecte esportiu”. El club blau es posarà en marxa amb la campanya “Cumpledías” a partir del 23 de novembre

Imatge dels representants del Lleida Esportiu amb la presidenta d'UNICEF, Maria Àngels Balcells (Foto: Lleida Esportiu)
El Lleida Esportiu col·laborarà amb UNICEF en una campanya a favor de la supervivència infantil. El club blau, juntament amb Futlleida, uneixen la seua massa social en la campanya “Cumpledias” que engega UNICEF i que consisteix en sensibilitzar i captar fons en contra de la desnutrició infantil. Al món, cada dia moren 19.000 nens i nenes per causes que es poden evitar. Una d’elles és la desnutrició infantil”, ha explicat la presidenta d’UNICEF, Maria Àngels Balcells. 

L’acte de sortida d’aquesta campanya en la que col·labora el Lleida Esportiu tindrà lloc el proper 23 de novembre coincidint amb la Gala que està preparant Futlleida i s’allargarà fins a finals de febrer. Durant aquest període de temps està previst que es duguin a terme diverses accions de sensibilització i captació de fons. Durant la Gala de Futlleida, es convidarà a tots els assistents a participar en la campanya enviant un missatge de text al 28028 amb la paraula UNICEF. Amb la donació derivada de cada enviament de SMS (1,20 euros) UNICEF pot tractar un infant amb desnutrició durant un dia. 

Durant la presentació de la campanya que s’ha fet a la sala de premsa del Camp d’Esports, Balcells ha destacat que “mitjançant l’esport podem arribar millor a la societat i a la infància”. A més, Balcells també s’ha mostrat “molt agraïda al club”. 

El responsable de l’àrea del conjunt blau Lleida Sports Events, Ramon Folguera, ha admès que “des del Lleida Esportiu i Futlleida s’està realitzant un esforç per aconseguir una captació de fons de 5 mil euros que equivalen a poder alimentar a un infant 4.166 dies”. Folguera ha ressaltat que des del conjunt de la Terra Ferma “farem més campanyes com aquesta i amb més activitats”.

Per la seua banda, el director tècnic del Lleida Esportiu, Jordi Esteve, s’ha mostrat satisfet de poder col·laborar amb aquesta mena d’iniciatives. “Tot el que sigui col·laborar és una bona noticia per a nosaltres. Cal ser actius en aquestes iniciatives”, ha explicat Esteve. A més, ha afegit que “aquesta és una de les missions que s’ha marcat la directiva més enllà de l’aspecte esportiu. La vessant social del club, que vol recuperar el valor social de l’entitat dels anys 90, i obrir-se a la societat en el sentit més ampli de l’expressió. Per tant, des del Lleida Esportiu es vol donar ressò de les activitats de caire social i humanitari del màxim nombre d’entitats”, ha finalitzat Esteve

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

// Copyright © FUTBOL //Anime-Note//Powered by Blogger // Designed by Johanes Djogan //