Últimes Notícies

// Posted by :Lleida Sports Web // On :dimecres, 12 de setembre del 2012


Trofeu de la Copa del Rei (nuevofutbol.com)

Torna la Copa del Rei al Camp d’Esports on el Lleida Esportiu afronta la segona fase del  campionat aquesta tarda enfront de la S.D. Eibar. El conjunt de la Terra Ferma arriba en un bon moment per afrontar la competició del K.O. ja que els de Toni Seligrat han mostrat els darrers partits les virtuts de la seva defensa, la qual va estar ben armada tant al partit davant del Logronyès com davant del Sestao. L’aspecte a millorar dels blaus seria la falta d’encert que es va poder observar a la darrera jornada del campionat de Lliga, on els lleidatans no van poder passar de l’empat a 0.  Per la seva banda, l’Eibar ve de perdre, a la Lliga, a casa del Tudelano per 1-0 en un mal partit de l’equip vasc qui tampoc passa per un dels seus millors moments de cara a porta. A la primera fase del campionat, que si va esser jugada pel conjunt vasc, l'Eibar va superar el Laudio, de Tercera Divisió, per un ajustat 0-1 en un partit que va estar dominat, bona part del temps, pel conjunt d'Àlava, de categoria inferior. 


Segons va deixar entreveure Toni Seligrat a la roda de premsa posterior al partit del Sestao, el Lleida Esportiu podria enfrontar aquesta primera fase del campionat de Copa amb rotacions a l’alineació per tal de donar minuts als jugadors de refresc i evitar fatigues innecessàries ja que com va destacar l’entrenador del Lleida Esportiu, per a ell, “la Lliga és la competició més important”.  

D’altra banda, cal destacar que els seus homes disposen d’una oportunitat d’or aquest vespre per tal d’aconseguir una plaça a la tercera fase de la Copa on el Lleida Esportiu tornaria a enfrontar-se a un equip de la Segona Divisió B i, en cas de superar-lo, es veuria a la quarta fase del campionat on es forçaria un enfrontament del conjunt de Toni Seligrat amb un equip de Primera Divisió que, a més a més, hauria de jugar competició europea essent els possibles candidats a visitar el Camp d’Esports: el Reial Madrid, el Barcelona, el València, el Màlaga, l’Atletic de Madrid i el Llevant.  Això podria suposar un gran benefici al club ja sigui en forma de suport econòmic per la captació d’entrades com de patrocinadors o en forma de promoció per la captació de socis, nous simpatitzants o antics, que tornin a veure al Lleida Esportiu la flama del Lleida ‘mata-gegants’.  

Per últim, destacar que el Lleida Esportiu estrenarà la seva tercera samarreta amb els colors de la senyera per tal de commemorar la Diada de Catalunya.

Les entrades pel partit seran de 14 euros i 8, pels infants, i amb aquestes, només es podrà accedir a la tribuna de l’estadi ja que el lateral i els gols romandran tancats.




Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

// Copyright © FUTBOL //Anime-Note//Powered by Blogger // Designed by Johanes Djogan //