Últimes Notícies

// Posted by :Lleida Sports Web // On :dijous, 13 de setembre del 2012

El conjunt dirigit per Toni Seligrat, que va sorprendre amb els jugadors convocats, va fer un partit molt gris que va acabar desesperant a la poca afició concentrada a la tribuna del Camp d’Esports
Pau Bosch, en una jugada del partit davant de l'Eibar (Foto: Carles Miranda) 
El Lleida Esportiu va caure estrepitosament eliminat ahir de la Copa del Rei. Com fa una setmana a la Copa Catalunya, el conjunt dirigit per Toni Seligrat no va oferir una bona imatge i va acabar pagant els canvis a l’onze titular. L’Eibar, sense gaire esforç i amb molta efectivitat, va portar el partit al seu terreny i va matar l’eliminatòria en dues errades de la defensa lleidatana. Mikel, va ser el protagonista del matx amb els seus dos gols. 

Toni Seligrat va fer vuit canvis respecte l’onze titular del passat diumenge. Solament Pau Bosch, Álex Cacho i Miramón van repetir. Tenint en compte que dissabte hi ha partit de Lliga es pot entendre les variacions, però, el tècnic valencià, a la banqueta no va incloure cap jugador revulsiu. L’inici de partit va ser dubitatiu, amb els dos conjunts cometent moltes errades. Al minut 12, Miki Massana va rematar de cap un córner, però la pilota va sortir per damunt de la porteria defensada per Xavier. Passat el quart d’hora de partit, l’Eibar va agafar el control. El conjunt basc tenia la possessió de la pilota i les idees més clares. Una jugada per la banda dreta de Jon va acabar amb una centrada que va aprofitar Mikel per ficar per damunt al seus (0-1). L’atacant de l’Eibar va guanyar clarament la posició a Miki Massana i va rematar fort de cap. 

En aquest tipus de partits, el primer gol és molt important. El Lleida, que més que mai havia d' anar a guanyar el partit, no va canviar la seva forma de jugar i va continuar amb les puntades buscant a Imaz i Soldevila, que no destaquen per la seva altura. Aquest últim, abans d’anar al decans, va fer el primer xut entre els tres pals del conjunt de la Terra Ferma, però Xabier no va tenir problemes per aturar la pilota. 

A la represa, Seligrat va treure a Molo i Barreda per Pau i Genís Serra. El lateral esquerre es va veure superat en tot moment pel seu rival a la primera part. Amb la sortida d’aquestos jugadors, el guió no va canviar. Al minut 67, Seligrat va optar per treure a l’únic atacant que tenia disponible a la banqueta. Dalmedo va substituir a un Xisco molt gris, però no va aportar gaire cosa. Al minut 78, Abaroa va estar a punt de marcar el segon després de controlar fàcilment una pilota entre els dos centrals del Lleida. Poc després, l’autor del primer gol, Mikel Arruabarrena, va aprofitar un error de Molo, que no va treure la pilota amb contundència, per rematar a plaer el definitiu 0 a 2. Als instants finals, amb un Lleida desdibuixat i amb el Camp d’Esports mig buit, Genís Soldevila va tenir l’ocasió més clara de marcar amb un xut al segon pal que va sortir massa creuat. 

Ara, el Lleida té dos dies per recuperar-se de l’eliminació de Copa i concentrar totes les forces per fer el millor paper possible a la Lliga, ja que tan a la Copa Catalunya com al torneig del KO, la imatge dels blaus ha estat molt dolenta. 

Fitxa tècnica: 

Lleida Esportiu: Pau Núñez, Álex Cacho, Pau Bosch (Molo 46’), Miki Massana, Genís Serra (Carlos Barreda 46’), Artur Gòdia, Jorge Miramón, Canadell, Xisco (Dalmedo 67’), Genís Soldevila i Imaz. 

SD Eibar: Xabier, Eneko, Añibarro, Raúl Rodríguez, Yuri Berchiche, Daniel García, Guillermo Roldán (Diego David Jiménez 79’), Mikel Abaroa, Jon, Bingen i Mikel Arruabarrena (David Mainz 85’). 

Gols: Mikel 1-0 (min 22) i Mikel 2-0 (min 81). 

Àrbitre: Victor Rives Leal. Targetes: Massana (8'), Abaroa (14'), Núñez (29'), Barreda (77') i Dalmedo (82'). 

Incidències: Segona ronda de la Copa del Rei. 500 persones a la tribuna del Camp d’Esports de Lleida.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

// Copyright © FUTBOL //Anime-Note//Powered by Blogger // Designed by Johanes Djogan //