Últimes Notícies

// Posted by :Lleida Sports Web // On :dissabte, 17 de novembre del 2012

El tècnic valencià va assegurar que “volem quedar entre els quatre primers”. L’entrenador blau té les baixes de Mata per sanció i Molo per lesió, Roger Canadell i el dubte de Biel Medina

Imatge de l'entrenador del Lleida Esportiu a la roda de premsa prèvia (Foto: Lleida Esportiu)
El tècnic del Lleida Esportiu, Toni Seligrat, va explicar ahir en la roda de premsa prèvia al partit d’avui (18:30) contra el líder de la categoria, el Deportivo Alavés, que “anirem amb els ànims a dalt de tot, anirem a guanyar”. El valencià va assegurar que “no tinc por del partit, tinc molta il·lusió per jugar ja que tot el que envolta aquest partit és il·lusionant”

Amb tot, Seligrat va dir que “són tres punts com sempre, no hi ha cap diferència. Aquest partit no té transcendència ja que nosaltres hem d’anar setmana a setmana. Això sí, volem quedar entre els quatre primers”. L’entrenador blau té clar que “l’objectiu és quedar el més amunt possible i això és ser primers. Hem d’intentar no perdre la identitat i competir de tu a tu amb tots els rivals. Si l’Alavés manté aquest ritme acabarà primer”, va sentenciar el valencià. 

Seligrat va explicar que l’Alavés és “un equip amb un nivell de qualitat superior a la resta, igual que l’Eibar. Compta amb una gran força física, tècnica, tàctica i amb jugadors amb experiència a la Segona Divisió A i B”. El valencià va assegurar que “anem a jugar contra el millor equip, només ha rebut un gol a casa”. 

Pel que fa a l’afició de l’Alavés l’entrenador blau va esmentar que “ens fa molta enveja sana veure 7.000 persones al seu estadi, plovent i, els més joves, situats darrera la porteria cridant ‘Te quiero Alavés’. Al nostre club li aniria genial”. Amb tot, l’equip de Toni Seligrat no estarà sol a Mendizorroza ja que està prevista la presència de seguidors blaus. “Sí ens veiem acompanyats serà un plus per a nosaltres. Volem dedicar-los-hi la victòria”. 

Els lleidatans es trobaran a Vitòria amb algunes cares conegudes amb diferents exjugadors de la disciplina blava com Jaume Delgado, Miguel, Óscar Rubio, Jonan García, Miki i Luismi. Davant d’aquest fet Seligrat va dir que “després de l’entrenament hem parlat d’això amb els jugadors. Nosaltres anirem a guanyar-los. Hem de deixar fora del partit la fraternitat i l’amistat”. 

Per al partit d'avui el tècnic valencià tindrà les baixes segures de Jaime Mata, que compleix partit de sanció després d’acumular cinc targetes grogues, i Molo, per lesió i Roger Canadell per la mort del seu avi. Davant aquestes baixes Seligrat va admetre que “la baixa de Mata no és més important que la de Molo. No són sols jugadors d’un alt nivell sinó que també tenen un bon estat anímic i contagien d’alegria als companys. Sí que tenim baixes però no és noten”.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

// Copyright © FUTBOL //Anime-Note//Powered by Blogger // Designed by Johanes Djogan //