Últimes Notícies

// Posted by :Lleida Sports Web // On :diumenge, 18 de novembre del 2012

El gol de Pere Milla a falta de vuit minuts pel final i el gran partit de Pau Torres donen al Lleida un punt vital per seguir a la zona d’ascens. 

Barreda amb la pilota. (Foto: Lleida Esportiu)
El Lleida Esportiu va començar el partit amb molt bon peu i va dominar el primer temps amb claredat. Tot i això, al descans el resultat encara era de 0-0 i a la represa, el conjunt basc va prémer l’accelerador i es va posar per davant al marcador. L’Alavés va tenir l’oportunitat d’establir el 2-0 al lluminós gràcies a un penal que l’àrbitre xiulà al seu favor. Però, Pau Torres i Pere Milla tingueren l’última paraula. 

El conjunt de Toni Seligrat es presentava ahir a la tarda, a casa del líder, sense complexos i amb les màximes aspiracions que es poden tenir davant un rival com l’Alavés. Equip que de les dotze jornades anteriors, n’havia guanyat deu. A més a més el conjunt vitorià havia guanyat tots els partits des de la jornada vuit. Tot i això, el Lleida es presentava a Mendizorroza ensenyant les urpes. Com Toni Seligrat havia aclarit a la roda de premsa prèvia al partit, el Lleida Esportiu sortí a guanyar al camp del líder.

I així va ser. El Lleida va plantejar des del principi un partit seriós i, tot mostrant el seu caràcter i la seva manca de complexos, va dominar el primer temps amb claredat. Ben aviat, el conjunt blau va estar prop d’avançar-se al marcador mitjançant Jesús Imaz qui va provocar les accions més perilloses del conjunt de Toni Seligrat. Tot i això, el jugador lleidatà no va tenir la sort suficient per transformar un llançament des de fora de l’àrea que fregà el pal esquerre de la porteria d’Urtzi. Tampoc ho va poder fer en una jugada assajada a pilota parada que va caure en els seus peus en última instància. 

Arribava la mitja part i els lleidatans s’endinsaren als vestidors de Mendizorroza amb un bon sabor de boca. El Lleida estava plantant cara a un líder que, amb les dades a la mà, podia semblar a un any llum dels blaus. Tot i això, els de Toni Seligrat demostraren el contrari. 

A la represa, l’Alavés va posar una marxa més i va prémer l’accelerador. Ben aviat el conjunt basc s’avançà al marcador mitjançant Manu García, qui rematava a boca de canó un córner llançat des de l’esquerra de Pau Torres. (1-0) El Lleida Esportiu rebia un fort cop en una de les poques accions de perill del conjunt blanc i blau i la sort semblava empitjorar. L’àrbitre xiulava un penal a favor del conjunt basc per una acció d’Alex Cacho sobre Luismi. L’encarregat d’ afusellar Pau Torres era Guzmán qui rebentà la pilota amb una forta batzacada centrada que aturà el porter blau. El porter del Lleida Esportiu havia aturat anteriorment un u contra u amb molta traça i amb aquestes dues accions començà el seu recital d’intervencions. 

Amb el penal aturat el Lleida Esportiu va ressorgir i a falta de vuit minuts pel final, Pere Milla va empatar el partit davant la mirada atònita dels quasi set mil aficionats que assistiren al partit d’ahir a Mendizorroza. El jove jugador lleidatà transformava un bon llançament creuat des de la frontal que s’endinsà en la porteria de Urtzi després de rebotar en un defensa de l’Alavés. (1-1)

Als darrers minuts del partit començaren a ploure centrades des de les dues bandes per part de l’Alavés, tot i això, Oscar Rubio, Viguera i Manu García es trobaren amb un senyor porter anomenat Pau Torres que ahir es trobava en estat de gràcia. I amb l’empat 1-1 l’àrbitre xiulà el final del partit.

El Lleida Esportiu es manté a la zona noble de la taula una setmana més amb 23 punts, un més que l’Amorebieta i l’Atlethic B (aquest últim amb una jornada menys) i a quatre punts del sisè classificat, la Real Unión.

 FITXA TÈCNICA 

Alavés: Urtzi, Óscar Rubio, Manuel Alejandro, Javier Hernández, Agustín, Jaime, Casaseca (Delgado, 87’), Beobide, Viguera, García (M. Martínez, 78’), Barahona (Gracia, 56’).

Lleida Esportiu: Pau Torres, Barreda, Pau Bosch, Massana, Milla, Colorado (Xisco, 55’), Imaz (Soldevila, 61’), Cacho, Medina, Eizaguirre (A. Godia, 87’), Miramon.

Àrbitre: Víctor Mateo Montañés, Comité Aragonés. Va amonestar, per part de l’Alavés: Fernández, Barahona, Jon Andoni García i Beobide. Per part del Lleida Esportiu a Àlex Colorado, Barreda, Bosch, Asier, Pau Torres, Cacho i Medina.

Incidències: 6.800 persones a l’Estadi Mendizorroza.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

// Copyright © FUTBOL //Anime-Note//Powered by Blogger // Designed by Johanes Djogan //