Últimes Notícies

// Posted by :Moises Camuñas // On :dilluns, 27 d’agost del 2012

Lleida Esportiu
LLEIDA ESPORTIU
2
Final
0
PEÑA SPORT
Peña Sport





El Lleida Esportiu va començar amb bon peu la seva etapa al grup Basc guanyant al Peña Sport FC. Mata i Miramón van ser els golejadors d’un partit bastant controlat pels blaus. 
Imatge de Jaime Mata a punt de rematar la pilota (Foto: Carles Miranda)
El Lleida Esportiu es va estrenar amb victòria ahir al Camp d’Esports. El conjunt dirigit per Toni Seligrat va perdonar ocasions clares a la primera part, però a la segona, el domini va ser absolut. El Peña Sport, rival ascendit de Tercera Divisió, no va crear perill i va cometre moltes imprecisions. Amb el resultat a favor del Lleida, els navarresos van tindre que obrir més el camp i anar a l’atac, fet, que va aprofitar el conjunt local per portar el partit al seu terreny i assegurar-se els tres punts i el lideratge del grup. 

Seligrat va sortir amb la novetat de Pau Bosch de migcampista defensiu en detriment de Miki Massana. Després de la sacada d’honor a càrrec de Saül Craviotto i d’un minut de silenci en record a la mare de Roger Canadell, la pilota va començar a rodar al Camp d’Esports. Milla, per la banda dreta, va ser el millor de la primera part. De les seves botes va sortir el primer centre amb perill i la primera rematada, que va donar al travesser de la porteria d’Iparraguirre. Al minut 11, Mata va rematar massa forçat una centrada de Barreda. 

Al minut 26 del primer temps, Milla va fer una bona jugada per la banda dreta que va acabar amb una rematada desviada a córner pel porter visitant. Deu minuts després, el mateix protagonista va culminar una bona jugada, que l’àrbitre va anul·lar per fora de joc. A la següent jugada d'atac del Lleida, l’incisiu davanter lleidatà va tornar a rematar al travesser després d’una passada d’Asier i una mica d’embolic dins l’àrea. L’afició del Camp d’Esports va tenir que esperar fins al minut 40 per veure en acció a Pau Torres, que va desviar a córner una rematada forta de Laborda. Abans de marxar als vestidors, Pau va rematar desviada una pilota franca, després d’un refús de la defensa navarresa. 

A la represa, el Lleida va sortir a per totes. Colorado va agafar la pilota i va començar a fer moure al seu equip. L’ex-jugador de l’Albacete, que va jugar a Lleida la temporada 2010-2011 sota les ordres d’Emili Vicente, ahir a la llotja d’autoritats al costat de Jordi Esteve, va ser l’encarregat de picar una falta des de la dreta que Mata va aprofitar al segon pal per avançar al Lleida en el marcador (1-0). Poc després, al minut 55, Miramón va fer una diagonal que va finalitzar amb una excel•lent rematada que va superar al porter visitant (2-0). Amb el resultat a favor i els visitant buscant el gol, els blaus es van sentir molt còmodes sobre el terreny de joc. Ni la gespa, en un estat lamentable, va evitar que el Lleida portés més perill a la porteria d’Iparraguirre. 

Finalment, amb el Peña Sport a l’atac, Eneko, va rematar per sobre de la porteria de Torres i, Yoel, va evitar un gol segur d’Úriz al ficar-se en la trajectòria de la pilota quan estava en posició il·legal. Ben caiguda la nit al Camp d’Esports i amb els tres punts assegurats, l’àrbitre va xiular el final del partit. 

En roda de premsa, Toni Seligrat, va dedicar la victòria a l’afició i a la mare de Roger Canadell, que va gaudir dels últims 10 minuts de partit. El tècnic blau va qualificar d’anecdòtic el lideratge del seu equip “ nosaltres estem encantats. Millor estar líders que un altra cosa, però és anecdòtic”. Sobre el canvi de posició de Pau, Seligrat va contestar que “Pau té les condicions per jugar en aquesta posició. A més, ens dóna sortida als laterals”. Per finalitzar, Seligrat va explicar que Colorado, per la seva posició, ha de ser el protagonista del joc del Lleida, a més, va excusar el pobre estat del terreny de joc “la calor que ha fet a Lleida no ha deixat treballar bé a l’empresa encarregada del manteniment”. 

Aquest resultat deixa al Lleida al capdavant de la classificació. La primera jornada al Grup II deixa sis empats, quatre de 0-0, i les victòries per la mínima de l’Athletic de Bilbao B al Noja (2-1), de l’Alavès al camp del Barakaldo (0-1), i del SD Logronyès al Sestao River (1-0). La pròxima setmana el Lleida visitarà el camp de la UD Logronyès. 

Fitxa tècnica 

Lleida Esportiu: Pau Torres, Álex Cacho, Biel Medina, Molo, Carlos Barreda, Pau Bosch, Álex Colorado, Jorge Miramón (Genís, 70′), Pere Milla, Asier Eizaguirre (Miki Massana, 67′) i Jaime Mata (Roger Canadell, 81′). 

Peña Sport: Esteban Iparraguirre, Carlos Garde, Miguel Ainzúa, Eder Azparren, Carlos Castán, Iker Rodellar (Yoel, 79’), Toni Rodrigo (Óscar, 63’), Jon Zubillaga (Arrondo, 83’), Gorka Laborda, Eneko Romo i Fermín Úriz. 

Àrbitre: Ivan Muñoz Pérez (Col·legi valencià). Ha amonestat a Pau Bosch (32’), Iparraguirre (39’), Ainzúa (42’), Barreda (62’), Colorado (69’), Canadell (84’) i Arrondo (89’). 

Gols: 1-0, Mata (48′); 2-0, Miramón (55′). 

Els millors: 

1.- Pere Milla: Va ser molt incisiu per la banda dreta. En la primera part va ser el millor del Lleida de llarg. En la segona meitat no va intervenir massa en el joc, però va deixar detalls de qualitat. 

2.- Jaime Mata: El seu gol va servir per obrir la temporada 2012-2013 del Lleida a la Lliga. Va lluitat amb la defensa rival i va distribuir bones pilots a les bandes. A més, es va entendre molt bé amb Asier. 

3.- Álex Colorado: Va fer una molt bona segona part. Es va ficar l’equip a l’esquena i va imposar el seu ritme al partit. Va mostrat molta qualitat. 

El pitjor: 

1.- Poca gent al Camp d’Esports. Tot i ser el debut a la Lliga, el camp va presentar un aspecte molt pobre. 

 2.- L’estat de la gespa. El terreny de joc va acabar molt malament.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

// Copyright © FUTBOL //Anime-Note//Powered by Blogger // Designed by Johanes Djogan //