Últimes Notícies

// Posted by :Lleida Sports Web // On :diumenge, 14 d’octubre del 2012

El conjunt de la Terra Ferma s’imposa al Saragossa B i fa gala de la seva efectivitat i maduresa defensiva. 

El Lleida Esportiu s’emportà els tres punts davant d’un Saragossa B que va entrar en el partit quan aquest ja estava dat i beneit. Els nois de Toni Seligrat varen aprofitar les seves oportunitats i abans de la mitja part, ja disposaren d’una renda de tres gols. 

Els jugadors del Lleida fan pinya. (Foto: Lleida Esportiu)

El Saragossa B arribava al Camp d’Esports com quasi bé tots els filials. Sense pors ni complexos, amb una proposta de joc ofensiu molt elaborat, però, amb multitud de dubtes i imprecisions. Dubtes que el Lleida Esportiu ha aprofitat al màxim. Tant ha estat així que al minut 8 el Lleida Esportiu ja s’avançava al marcador mitjançant Molo, qui aprofitava el refús d’una rematada del seu company Pere Milla per inaugurar el marcador. Amb el primer gol, el Lleida treia les urpes i començava a assetjar l’àrea del conjunt aragonès. Al minut 12, Jesús Imaz rematava una pilota que venia des de la banda dreta i el porter del Saragossa, Alcolea, aturava. El Lleida avisava contínuament i cap al minut 20, l’àrbitre xiulava penal a l’àrea del Saragossa B després que Carlos Hernández desviés lleugerament una centrada del Lleida amb la mà. Asier Eizaguirre transformava el penal batent Alcolea per la seva esquerra, a mitja altura. 
Els següents minuts han estat de domini del Lleida Esportiu i els jugadors del Saragossa B han intentat mantenir la calma fins que l’àrbitre xiulava el segon penal a favor del Lleida Esportiu, que també transformava Asier, al minut 38, aquest cop, batent al porter per baix, a la seva dreta. Carlos Hernández tornava a ser el protagonista de la jugada i rebia la segona tarja groga. El Saragossa B, es quedava amb un home menys. 

Ha estat en aquest moment quan els joves jugadors del Saragossa B han tret la seva part més visceral i, enfollits per les decisions arbitrals, han començat a escalfar el partit i a deixar caure alguna que altra puntada sobre els jugadors del Lleida. 

Abans del descans, el Lleida Esportiu disposava de tres grans ocasions per posar-se amb quatre gols per sobre del Saragossa. Tot i això, Pere Milla no ha pogut transformar la primera; Jesús Imaz no ho ha pogut fer tampoc després d’anteposar-se al seu propi company, Miramon, qui hauria rematat a boca de canó i Mata, tampoc ha pogut posar el quart gol al marcador. Alcolea desviava a córner i l’àrbitre senyalava els vestidors després que es culminés l’última jugada, sense perill. 

A la represa, s'han realitzat els primers canvis. Per part del Lleida Esportiu ha entrat Artur Godia per Cacho, Genís Soldevila per Miki Massana i per part del Saragossa B, Bonilla per Torsi. 

Al segon temps no s'ha pogut observar gaire futbol. El Saragossa B no ha donat el partit per perdut fins als darrers minuts, però, les seves jugades d’atac no han portat gaires problemes per la defensa del Lleida. Per la seva part, els blaus, han generat diverses accions a la contra que tampoc han sabut definir amb precisió. Jorge, del Saragossa B, no aprofitava un u contra u amb Pau Torres i el porter del Lleida, aturava. 

Als últims minuts, el Saragossa B ha donat uns minuts a una de les seves joies, Gassama. El jove gambià, internacional amb la seva selecció a la fase prèvia de la Copa Àfrica ha mostrat amb diverses jugades, la seva classe i qualitat, tot i això no ha pogut aportar res per arreclar el resultat del partit o, si més no, adornar-lo.

El Lleida Esportiu es posa segon a la classificació a un punt del líder, l’Alavés. A més a més, el conjunt de la Terra Ferma es posa com el segon equip més golejador de la categoria i primer al seu grup.


 FITXA TÈCNICA 


Lleida Esportiu: 
Pau Torres, Barreda, Pau Bosch, Molo, Álex Cacho (Artur Gòdia 49'), Miki Massana (Soldevila 56'), Miramón, Pere Milla, Imaz (Xisco 72'), Asier i Mata .


Saragossa B:
Alcolea, Fran González, Héctor, Carlos Hernández, Forníes, Tarsi (Bonilla 45'), Joel Valencia (Kevin Lacruz 76'), Anton (Gassama 51'), Hugo Díaz, Marc Mateu, Jorge.


Àrbitre: 
Abraham Abad, del col·legi Valencià. Assistents: Daniel Perea i Vicente Jorge Andujar. Amonestaren a Miki Massana (15'), Cacho (25'), Asier  (78') i Milla (89') per part del Lleida Esportiu i a Alcolea (34'), Fornies (57'), Joel Valencia 74'), Marc Mateu (23') i Carlos Hernández (doble groga 20' i 34') per part del Saragossa B.

Gols:
1-0 (Molo, 8') 2-0 (Asier, P, 21')
(Asier, P, 35')

Incidències: 
Vuitena jornada del Grup II de Segona B. 

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

// Copyright © FUTBOL //Anime-Note//Powered by Blogger // Designed by Johanes Djogan //