Últimes Notícies

// Posted by :Lleida Sports Web // On :dimarts, 2 d’octubre del 2012

El defensa pateix una elongació a l’abductor de la cama esquerra i el migcampista una petita microruptura del bíceps femoral de la cama esquerra, que els mantindran 10 i 15 dies, respectivament, fora dels terrenys de joc 
Imatge de Molo i Colorado, jugadors que seran baixa contra el Racing B (Foto: Laila Elka)
El Lleida Esportiu no podrà comptar amb dos jugadors importants per enfrontar-se aquest diumenge al Real Racing de Santander B. El defensa Molo i el migcampista Colorado, que es van retirar lesionats durant el transcurs de la mitja part del partit que va disputar el Lleida dissabte passat contra la Gimàstica Torrelavega, en una Camp d’Esports ple de bassals, no podran viatjar a la capital càntabra. 

El central d’Almeria, que va ser substituït en el minut 31 de la primera part contra la Gimnástica, un cop fetes les proves pertinents pateix una elongació a l’abductor de la cama esquerra. Aquesta lesió mantindrà al defensa 10 dies fora dels terrenys de joc. Per la seva banda, Álex Colorado, que va ser substitut en el minut 26, pateix una petita microruptura del bíceps femoral de la cama esquerra. El migcampista de Jerez tindrà que guardar repòs almenys 15 dies, encara que demà, els serveis mèdics del club tornaran a avaluar al jugador per confirmar el seu estat definitiu. Si es confirmés el diagnòstic, Colorado seria dubte per disputar el partit davant del Zaragoza B corresponent a la vuitena jornada de Lliga. 

Royal Verd torna a treballar amb la gespa del Camp d’Esports 

Els responsables de l’empresa Royal Verd, que s’encarrega del manteniment i millora de la gespa del Camp d’Esports i de l’Annex, lamenten el mal estat en què ha quedat el terreny de joc del Lleida Esportiu després del partit del passat dissabte contra la Gimnástica. “És una llàstima. Havíem fet un esforç important i quan estava bé es destrossa per un partit”, lamenta el gerent de Royal Verd, Eudald Morera. “No és culpa ni del Lleida Esportiu ni de Royal Verd”, assegura Morera. 

Ara, els encarregats asseveren que “toca treballar per recuperar el moment on estàvem. No podem posar dates, però fem tot el possible perquè estigui bé pel pròxim partit del Lleida Esportiu a casa”. Morera afegeix que “La gespa estava assolint un molt bon nivell i la pluja l’ha malmès i, a més, es va haver de jugar un partit. Per aquest motiu, hem hagut de repetir moltes tasques de manteniment que s’havien fet”. 

Després d’haver superat amb nota les calors de l’estiu, la climatologia tornarà a marcar la millora de la gespa del Camp d’Esports. “S’ha d’acceptar el que hi ha. Ara la climatologia marcarà molt la recuperació del terreny de joc. Si baixen en excés les temperatures passarà factura al camp”, finalitza Eudald Morera.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

// Copyright © FUTBOL //Anime-Note//Powered by Blogger // Designed by Johanes Djogan //