Últimes Notícies

// Posted by :Lleida Sports Web // On :diumenge, 13 de gener del 2013

El conjunt blau es va avançar amb un gol de Mata, però un altre cop va perdre consistència a la segona meitat i el Peña Sport va empatar. Medina i Barreda no van finalitzar el partit per doble amonestació 
Imatge de Jesús Imaz buscant una jugada ofensiva contra el Peña Sport (Foto: Lleida Esportiu)
El Lleida Esportiu va deixar escapar dos punts més a Tafalla, després de l’empat a 1 contra el Peña Sport. El partit va obrir la segona volta de la competició. El conjunt dirigit per Toni Seligrat va dominar el primer temps i va marxar al descans 0-1 gràcies a un gol de Mata. En la segona part, com ja va passar contra l’Osasuna B dilluns passat, els de la Terra Ferma van perdre el control del joc i els navarresos van empatar el matx. Després del gol del Peña Sport el partit es va adormir. Arribant al final, el Lleida es va quedar amb 9 jugadors per expulsió de Medina, quarta de la temporada, i Barreda. Entre mig, el local Galán també va marxar abans d’hora del terreny de joc. 

El partit va començar amb domini del Lleida. El conjunt de Toni Seligrat, que va sorprendre deixant a Colorado i Asier a la banqueta, va fer bones triangulacions però amb poca profunditat. Al minut 22, Miki Massana va rebre la cinquena targeta groga de la temporada i no podrà jugar contra la UD Logroñés. Passada la mitja hora de joc, Jaime Mata va estar molt hàbil per rematar una pilota dins l’àrea i avançar al Lleida (0-1). El segon entrenador local, Sergio Amatriain, va ser expulsat per protestar el gol dels blaus.

El resultat va animar als de la Terra Ferma, que van buscant de manera insistent ampliar distàncies. Abans de marxar al descans, Mata va desaprofitar un cara a cara contra Esteban que hauria donat més tranquil•litat al Lleida per afrontar la resta de partit. 

En la segona part, el conjunt lleidatà va baixar el nivell tot i començar amb una rematada de Mata al travesser. Quan havien passat 10 minuts del segon període, el local Sola no va perdonar i va empatar el matx (1-1). Aquest gol va deixar tocat als de Toni Seligrat. El partit, també va patir una baixada de ritme i les ocasions van arribar de manera esporàdica. 

Al minut 73, Biel Medina va veure la segona targeta groga per una falta sobre un contrari i va abandonar el terreny de joc més aviat. El mallorquí porta 4 expulsions aquesta temporada. Poc després, l’atacant local Galán també va ser expulsar per doble amonestació. Per arrodonir la tarda, al minut 83, Barreda es va guanyar dos targetes grogues en 7 minuts i va seguir el mateix camí que el seu company Medina. Amb 9 jugadors, el conjunt de la Terra Ferma va defensar amb tot per no rebre cap gol.

L’empat col•loca al Lleida a la sisena posició a vuit punts de la zona de promoció d’ascens. La propera setmana, els de Toni Seligrat rebran a la UD Logroñés al Camp d’Esports a partir de les 12:15h. 

Fitxa tècnica:

PEÑA SPORT FC (1): Esteban Iparraguirre, Igotz Garde (Javier Jiménez 53’), Miguel Ainzúa, Eder Azparren, Carlos Castán, Iker Rodellar, Yoel Sola, Toni Rodrigo (Rodrigo Sanz 80’), Jon Zubillaga (José Ruíz 74’), Eneko Romo i Sergio Galán.

LLEIDA ESPORTIU (1): Pau Torres, Carlos Barreda, Molo, Medina, Álex Cacho, Miki Massana (Asier Eizaguirre 66’), Pau Bosch, Pere Milla, Jorge Miramón, Jesús Imaz (Dalmedo 79’)i Jaime Mata.

GOLS: 0-1 Mata (min 34); 1-1 Yoel Sola (min 55). 

ÀRBITRE: Germán Cid Camacho (comitè castellano-lleonès). Va amonestar, per part del Peña Sport: Galán (19'), Romo (28'), Galán (79'), Ainzua (88') i Rodellar (89'). Per part del Lleida Esportiu: Medina (19'), Massana (22'), Mata (44'), Cacho (60'), Miramón (71'), Medina (73'), Barreda (76') i Barreda (83'). Va expulsar per doble targeta groga a Galán del locals i a Medina i Barreda dels visitants. El segon entrenador del Peña Sport, Sergio Amatriain, va ser expulsat per protestar (34’). 

INCIDÈNCIES: Estadio San Francisco de Tafalla. Jornada 20 del Grup II de Segona Divisió B.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

// Copyright © FUTBOL //Anime-Note//Powered by Blogger // Designed by Johanes Djogan //