Últimes Notícies

// Posted by :Moises Camuñas // On :divendres, 11 de gener del 2013

El tècnic valencià assegura que “volem capgirar la dinàmica dels resultats aconseguits”. L’entrenador blau té el dubte fins a última hora de Biel Medina 
Imatge del tècnic valencià atenent als mitjans per parlar del partit de diumenge (Foto: Lleida Esportiu)
El tècnic del Lleida Esportiu, Toni Seligrat, va fer una valoració “positiva” del primer tram de Lliga en la roda de premsa prèvia al partit d’aquest diumenge a domicili (16:00) contra el Peña Sport, primer rival d’aquesta segona volta. Seligrat també va explicar que “el principi de la primera volta va ser molt bo i el tram final ha estat pitjor del que esperàvem. No ens podem quedar ni amb el primer ni amb l’últim tram de la competició”. 

De cara al partit d’aquest cap de setmana a Tafallta, el valencià va comentar que “queden 19 partits per endavant i no tenim una necessitat de guanyar. El que si tenim és interès per guanyar perquè fa dies que no guanyem fora de casa i volem començar la segona volta amb un plus d’optimisme”. Seligrat va esmentar que “si volem estar al grup capdavanter hem de controlar els detalls”. A més, va afegir que “el Lleida pot perdre davant l’Osasuna, com va fer, i guanyar a l‘Alavés. Podem guanyar o perdre contra qualsevol rival”. Per aquest motiu, el tècnic va explicar que “cada partit és una història i costa molt guanyar. M’he d’esforçar més per millorar i fer millorar a l’equip”. 

El valencià va admetre que davant el Peña Sport “volem capgirar la dinàmica dels resultats aconseguits”. Els blaus tindran davant un equip que “tot i la marxa del seu davanter centre, té un clar estil de joc, sap al que juga i hi ha una gran qualitat col·lectiva”, va comentar Seligrat. A més, va destacar que “han tret 22 punts en la primera volta. És un camp on no és gens fàcil guanyar”. 

El valencià es va mostrar molt satisfet per la plantilla que té ja que “és molt competitiva”. Amb tot, i amb el mercat d’hivern obert, va dir que “si tinc algú més millor”.

Per al partit a domicili contra el Peña Sport, el tècnic Toni Seligrat tindrà el dubte fins a última hora de Biel Medina. El defensa “té problemes al bessó de la cama dreta, però esperem recuperar-lo”, va explicar Seligrat a la roda de premsa.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

// Copyright © FUTBOL //Anime-Note//Powered by Blogger // Designed by Johanes Djogan //