Últimes Notícies

// Posted by :Lleida Sports Web // On :dilluns, 7 de gener del 2013

El conjunt blau va decebre en una segona part que va estar marcada per l’exhibició del local Jorge Galán, autor dels tres gols del seu equip. Els de Seligrat es troben a sis punts del play-off
Imatge de Jaime Mata controlant una pilota contra l'Osasuna B (Foto: Lleida Esportiu)
El Lleida Esportiu va perdre davant l'Osasuna B, fins ahir cuer del grup, per 3-1 en l’última jornada de la primera volta de la Lliga. El conjunt blau va dominar la primera meitat al Tajonar i va arribar al descans per damunt al marcador. Al segon acte, el conjunt local va sortir més atrevit i el seu jugador estrella, Jorge Galán, va ser l’encarregat de guanyar el partit amb tres gols. Amb aquest resultat els lleidatans acaben la primera volta sisens amb 28 punts.

La primera meitat va ser de color lleidatà. Ben aviat, als 10 minuts de joc, Asier va rematar una centrada de Barreda i el defensa local Ekhi Senar va desviar la pilota despistant al seu porter (0-1). Amb el gol, els lleidatans es van veure superiors i primer Asier i després Jesús Imaz van gaudir d’oportunitats de fer el segon gol. El remat d'Asier va acabar al travesser i el xut del lleidatà va fregar el pal de la porteria defensada per Canterro. Abans de marxar cap als vestidors, els vermells van tenir dues clares ocasions per empatar. Moisés va rematar desviat i Nierga es va trobar amb una gran intervenció de Pau Torres.

A la represa, el guió va canviar i el filial navarrès va dominar. Al minut 58, Galán va empatar amb un fort xut des de la frontal de l'àrea després d'una jugada ràpida dels locals (1-1). El gol va despertar als blaus, que van buscar la reacció sense encert. Fregant la mitja hora del segon període, novament Galán va aprofitar una errada de la defensa lleidatana per donar la volta al marcador (2-1).

Als últims minuts del matx, amb el Lleida bolcat a l'atac, el davanter navarrès va sentenciar amb el seu tercer gol i va ensorrar les opcions visitants de puntuar(1-3).

El Lleida Esportiu tanca la primera volta a la sisena posició amb 28 punts. El conjunt de Toni Seligrat ha demostrar ser més fort a casa que a domicili, on solament ha pogut guanyar 2 dels 10 desplaçaments –contra UD Logroñés als despatxos i contra la SD Logroñés. A més, dels últims 9 partits de Lliga el Lleida només ha sumat 8 dels 27 punts possibles. El conjunt blau començarà la segona volta al camp del Peña Sport diumenge vinent a les 16:00 hores.

Fitxa tècnica:

OSASUNA B (3): Ander Canterro, Pérez, Eslava, Josetxo (Jaime 82’), Ekhi Senar, Moisés Eguizabal, Carnicer (José Ramón Fernández 89’), Fernando Rubio, Jorge Galán, Omar Álvarez i Nierga (Hugo Rodríguez 63’).

LLEIDA ESPORTIU (1): Pau Torres, Barreda, Molo, Pau, Gòdia, Colorado, Miramón, Massana (Milla 73’), Imaz (Canadell 83’), Asier (Dalmedo 81’) i Mata.

GOLS: 0-1 Ekhi (p.p) (10'); 1-1 Jorge (55'); 2-1 Jorge (70'); 3-1 Jorge (85'). 

ÀRBITRE: José Ignacio, Hernández Cifuentes (comitè castellano-lleonès). Va amonestar, per part de l’Osasuna B: Pérez (17'), Carnicer (49'), Josetxo (65'), Ekhi (74'), Eguizabal (80'). Per part del Lleida Esportiu: Imaz (5'), Barreda (54'), Colorado (60'), Gòdia (89').

INCIDÈNCIES: Bona entrada a la Ciutat Esportiva del Tajonar. Jornada 19 del Grup II de Segona Divisió B.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

// Copyright © FUTBOL //Anime-Note//Powered by Blogger // Designed by Johanes Djogan //