Últimes Notícies

// Posted by :Lleida Sports Web // On :divendres, 4 de gener del 2013

El tècnic del Lleida Esportiu no té preferències però demana incorporacions al mercat d’hivern. El valencià disposarà de tota la plantilla per enfrontar-se a l’Osasuna B 
Imatge de Toni Seligrat atenent als mitjans (Foto: Lleida Esportiu)
El tècnic del Lleida Esportiu, Toni Seligrat, va explicar en la roda de premsa prèvia al partit d’aquest dilluns (17:00) contra l’Osasuna B que aquest “és un matx atípic però és un partit més que es juga en condicions especials després d’un cap de setmana sense competició”. A més, el valencià va destacar que “no hi ha ningú lesionat i tothom ha vingut amb moltes ganes d’afrontar el que queda de Lliga”. 

L’entrenador del conjunt blau es va mostrar satisfet per la trajectòria dels seus homes en el que portem de temporada. “Tenim un balanç de punts bo, però cal tenir en compte que el nostre objectiu és salvar la categoria i no patir, i els números que tenim són molt bons”, va explicar Seligrat. El tècnic va afegir que “volem ser ambiciosos però sabent que el nostre objectiu és la permanència. Un cop aconseguida la salvació ja mirarem on està el play off”. A més, el valencià va dir que vol “millorar els resultats obtinguts en la primera volta”. 

Pel que fa al mercat d’hivern Seligrat va admetre que “sí, m’agradaria tenir reforços. No tinc preferències però ens aniria bé algú per reforçar la línia ofensiva i defensiva”. El tècnic va explicar que “el mercat està espectacular però cal tenir present el pressupost del club”. 

Respecte al rival d’aquest dilluns, Seligrat va admetre que “el que menys m’agrada és que l’Osasuna sigui cuer. Sembla que, amb la nostra posició a la taula, sense baixar de l’autobús ja guanyarem, però cal tenir en compte que l’Osasuna és un filial amb nois amb un gran talent i amb un entrenador que porta molt temps al club”. Els lleidatans ja coneixen al rival d’aquesta jornada de Lliga ja que van jugar un partit amistós durant la pretemporada que va acabar amb empat a 0. Davant d’aquest fet l’entrenador del conjunt blau va assegurar que “espero que no anem confiats”. 

Els dos conjunts jugaran aquest dilluns l’últim partit de la primera volta sabent quins hauran estat els resultats que s’hagin donat el cap de setmana. Respecte a això Seligrat va dir que pel fet de jugar “fora de casa tindrem els rivals observant-nos. Però això no em preocupa”.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

// Copyright © FUTBOL //Anime-Note//Powered by Blogger // Designed by Johanes Djogan //