Últimes Notícies

// Posted by :Lleida Sports Web // On :dilluns, 29 d’octubre del 2012

El conjunt d’Edu March va guanyar el seu primer partit al Municipal Joan Capdevila gràcies a la intensitat de tot el conjunt i a un gran gol de Vendrell
Imatge del partit d'ahir contra l'Igualada (Foto: Josep Canosa)
La U.E.Tàrrega, que ahir va estrenar nova samarreta i nou patrocinador, va inaugurar el caseller de victòries al Municipal Joan Capdevila al vèncer per un gol a zero a l’Igualada en la vuitena jornada del Grup II de Primera Catalana. El conjunt visitant va posar les coses difícils per la forta pressió, pel futbol de contacte físic, i perquè es va mostrar com un equip molt ordenat sobre el terreny de joc. Tot això, el conjunt lleidatà va assolir la victòria a base de treball, tècnica i coratge. Vendrell, amb el seu gol, va donar els tres punts i va ser el jugador més destacat del matx.

La primera ocasió de gol del partit va ser per l’ Igualada al minut 15, però Joel va respondre enviant la pilota a córner. El conjunt targarí va replicar al minut 20, i un defensa visitant, en el seu afany de rebutjar la pilota, va estar a punt d’enviar-la al fons de la seva porteria. Al minut 22, va ser Nuno qui molt forçat va rematar fluix a les mans del porter Yannyck. Del minut 28 al 32, el joc va ser totalment blaugrana. L’equip d’Edu March va forçar cinc corners consecutius, però no va poder trencar l’empat que hi havia en el marcador.

Desprès del descans, la U.E.Tàrrega va sortir a solucionar el partit i al primer minut de la represa, Nuno no va poder rematar per molt poc i la pilota es va perdre per la línea de fons. Al minut 60, però, l’Igualada va tenir la millor ocasió de gol de tot el partit, però el porter local, Joel, molt encertat, va desviar la pilota a córner. Cinc minuts després, Vendrell va engaltar un xut espectacular amb l’exterior del peu dret i va introduir la pilota per l’escaire dret de la porteria rival per avançar al conjunt local en el marcador (1-0). Tot i que quedaven 25 minuts, el marcador ja no es va modificar més i els tres xiulets de l’àrbitre van reafirmar la primera victòria del Tàrrega a casa i la segona consecutiva en Lliga a l’espera del partit ajornat davant de l’Andorra que es disputarà aquest dijous dia 1 de Novembre a la localitat lleidatana.

Fitxa tècnica:

UE TÀRREGA: Joel Mur, Albert Bañuelos, Pere Recasens, Gerard Domingo, Dennis Fonoll, Marc Grau (Oscar Biela 58’), Rafael Delgado, Juan de Miguel (Oriol Casellas 74’), Jordi Jofre (David Vendrell 46’), Nuno (Juan Manuel Marín 53’) i Jordi Esteve (David Pacheco 77’).

IGUALADA C.F: Yannick, Baraldes, Enric (Casas 87’), Palet, Fran (Simón 72’), Roger (Jorba 60’), Pagès, Jony, Salinas, Bacha i Diez (Cortada 72’).

GOLS: 1-0 Vendrell (65’)

ÀRBITRE: Joel Gurrera Farnós. Va amonestar als locals Nuno (32’), Grau (38’), Fonoll (47’), Marín (63’), Biela (89’) i als visitants Diez (40’), Fran (68’) i Enric (84’).

INCIDÈNCIES: Partit corresponent a la vuitena jornada del Grup II de Primera Catalana al Municipal Joan Capdevila de Tàrrega.