Últimes Notícies

// Posted by :Lleida Sports Web // On :dilluns, 29 d’octubre del 2012


Victòria importantíssima del Lleida en un partit vital per seguir a la zona alta de la classificació
Asier Eizaguirre celebra el seu gol (Foto:lleidaesportiu.cat)

La bona segona part del Lleida Esportiu acompanyada del gol d’Asier Eizaguirre a falta de 20 minuts pel final del partit esdevingueren les claus de l’últim triomf del conjunt blau. Els homes de Toni Seligrat van practicar un futbol molt gris a la primera part i no van reaccionar fins a la represa, on el tècnic va tenir un paper força important.

El Tudelano arribava ahir a la tarda al Camp d’Esports amb el coneixement que el duel que els hi esperava no seria un simple tràmit. També ho sabien els blaus. Qui deixés escapar els tres punts, es despenjava de la part alta de la taula.

Així doncs, el plantejament del Tudelano era com s’havia d’esperar. Ambiciós i sense complexos, amb contres afiladíssimes i un joc prou creatiu. No va ésser així el joc del Lleida Esportiu que es va mostrar més gris i impotent que en anteriors jornades.

D’antuvi, ja es sabia que Toni Seligrat hauria de fer malabars per endreçar el seu conjunt, així va ésser i no va semblar funcionar. A l’inici del partit Molo i Barreda ocuparen el centre de la defensa amb Soldevila al lateral molt ben custodiat i recolzat per Mata al llarg de la primera part. Massana ocupava el centre del camp amb Colorado i Mata a la banda. El Lleida no va tenir el control de la pilota al llarg de la primera part i va patir un profund desordre al centre del camp on les pilotades no deixaven de succeir-se. La pilota no va circular bé per la zona central i els desplaçaments a les bandes no varen ser de la qualitat que Milla i Mata haguessin desitjat.

El Tudelano va tenir oportunitats per posar-se per davant en el marcador gràcies a les seves contres i el seu joc sense complexos que va posar en apurs al Lleida Esportiu al llarg de tota la primera part. Álex Sánchez tenia una ocasió clara i es plantava davant de Pau Torres, qui aturava. Mentrestant el Lleida Esportiu seguia absent.

A la represa, Toni Seligrat va apostar per un equip més ofensiu i agressiu incorporant a Jesús Imaz al centre del camp (canvi per Massana) i a Xisco a la banda esquerra (entrava per Colorado). A més a més, Jaime Mata s’incorporà a la punta de l’equip donant-li l’empenta i l’agressivitat en la pressió que caracteritza el jugador madrileny. D’altra banda, Asier Eizaguirre es col·locava per darrera del centre del camp tot just davant de la defensa i, més endavant, amb la lesió de Molo i la incorporació d’Artur Godia al centre del camp, acabaria jugant de defensa central, realitzant un partit espectacular culminat pel seu gol.

Al llarg de la segona part els blaus es feren grans i el Tudelano cada cop més petit. El Lleida Esportiu es tornà incisiu mitjançant les internades de Jesús Imaz i Miramón pel centre del camp, Xisco i Milla per les bandes i Mata estirant de l’equip a la part més avançada. Imaz va disposar de diverses ocasions tant per fer el primer del Lleida com per assistir a Mata. El davanter madrileny tampoc va poder aprofitar una jugada en la que es va plantar sol davant de Zaparaín gràcies a una passada en profunditat de Jesús Imaz a la que el porter del Tudelano arribava primer.

Mentrestant, Asier Eizaguirre, al centre de la defensa i realitzant un bon partit, es trobava amb una falta a la frontal de l’àrea que suposava l’1-0 per al conjunt local, al minut 70 de partit. El davanter del Lleida, ahir migcampista i defensa central, col·locava la pilota a la part baixa dreta del porter amb una execució exemplar.

Als darrers minuts de partit, el Lleida va patir diverses internades del conjunt visitant per les bandes, però, els davanters del Tudelano no aprofitaren les centrades de David Giménez i Álex Sánchez. A més a més, l’àrbitre afegí quatre minuts a un partit que no destacà per les seves interrupcions. Tot i això el Lleida es va fer amb la victòria i amb tres punts importantíssims que el deixen en zona de Playoff després de deu jornades de campionat.

A la següent jornada el conjunt blau es trobarà amb l’Izarra, que ocupa la 17ª posició de la taula amb 9 punts.


Fitxa tècnica 

Lleida Esportiu: Pau Torres, Barreda, Massana (Imaz 46′), Pere Milla, Genís Soldevila, Jaime Mata, Álex Colorado (Xisco 46′), Álex Cacho, Asier Eizaguirre, Molo (Gòdia 73′) i Miramón.

CD Tudelano: Zaparain, Lumbreras, Apezteguia, Lalaguna, Azpilicueta (Gallardo 80′), Rubén Royo (David Giménez 76′), Esparza, Hernández, Reche, Sánchez i Jordi Martí (David Pérez 67′).

Àrbitre: Óscar Herrero Arenas (col·legi aragonès). Ha amonestat els locals Massana, Mata, Soldevila, Gòdia, Milla, Torres i Cacho i els visitants Jordi Martín, Rubén Royo, Apesteguía i Lumbreras.

Gols: 1-0, Asier Eizaguirre (70′).




Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

// Copyright © FUTBOL //Anime-Note//Powered by Blogger // Designed by Johanes Djogan //