Últimes Notícies

// Posted by :Lleida Sports Web // On :divendres, 26 d’octubre del 2012

El conjunt lleidatà ha fet uns petits canvis en la samarreta i ha incorporat en el centre el logotip de l’empresa Electro-Tarr, que es converteix en patrocinador principal de l’equip 

Imatge de tres jugadors de la plantilla lluint la nova samarreta (Foto: U.E. Tàrrega)
Aquest diumenge, la U.E. Tàrrega estrenarà una nova vestimenta i un nou patrocinador principal per aquesta temporada 2012/2013. L’equipació, segons ha comentat el president, Joan Amorós, serà un disseny innovador desprès de tants anys de lluir la samarreta blaugrana tradicional. El quadre targarí l’estrenarà davant de l’Igualada, en el partit corresponent a la vuitena jornada de Lliga de Primera Catalana (12:00h). 

Dintre d’aquesta modernització, la samarreta és la part que ha patit més canvis amb un nou disseny on es manté el blau i el grana, però amb unes franges més amples. En el mig de la samarreta, el conjunt dirigit per Edu March portarà el logotip de l’empresa d’Electro-Tarr, que serà el nou patrocinador principal. A més, s’incorporen tres senyeres: dues estaran situades a les mànigues, i l’altra, a l’interior de la part del coll de la samarreta, com tenen altres clubs catalans. La samarreta també incorpora un motiu del centenari del començament de la practica del futbol a la ciutat, que se celebra aquest any, i al darrere de la mateixa hi ha una inscripció amb el lema “Tots som del Tàrrega”. 

La U.E.Tàrrega la vestirà per primer cop en un partit oficial aquest proper diumenge davant de l’ Igualada, i abans del matx, que començarà a les 12 del migdia al municipal Joan Capdevila, es farà la foto oficial de la plantilla d’aquesta temporada 2012/2013.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

// Copyright © FUTBOL //Anime-Note//Powered by Blogger // Designed by Johanes Djogan //