Últimes Notícies

// Posted by :Lleida Sports Web // On :divendres, 26 d’octubre del 2012

El tècnic valencià assegura que “és agradable veure que tens un equip competitiu”. L’entrenador blau té les baixes de Pau Bosch i Biel Medina per sanció i de Roger Canadell i Saife per lesió
Imatge del tècnic del Lleida en la roda de premsa prèvia (Foto: Lleida Esportiu)
El tècnic del Lleida Esportiu, Toni Seligrat, ha explicat en la roda de premsa prèvia al partit d’aquest diumenge (17:00) contra el CD Tudelano al Camp d’Esports que “és agradable veure que tenim un equip competitiu, no només els 11 jugadors titulars o els 16 convocats, sinó tota la plantilla”. Després de la derrota del passat cap de setmana per la mínima contra l’Athletic Club B, el valencià ha explicat que durant la setmana “hem continuat amb els entrenaments intensius i amb un ambient d’optimisme. La derrota no ha canviat res”

Seligrat ha advertit que per guanyar al Tudelano “cal fer les coses bé. Si no les fem bé ens pot guanyar”. Pel que fa al rival d’aquest cap de setmana, el valencià ha explicat que “té jugadors alts i ràpids per les bandes. A més, hi ha dos jugadors amb passat blau (David Giménez i Jordi Martí) que tindran ganes de fer-ho bé i, a més, compten amb un bon entrenador. És un equip que cal tenir en compte”. 

Sobre l’etiqueta de favorit que alguns posen a l’equip lleidatà per acabar en zona de play off d’ascens a Segona Divisió, Seligrat ha dit que “espero que un dels quatre primers classificats sigui el Lleida, però hi ha equips amb més potencial”. Per aconseguir-ho Seligrat ha admès que “la clau de l’èxit consisteix en ser forts a casa”. 

Per aquest partit Seligrat recupera a Álex Colorado. El tècnic ha comentat que Colorado “és un jugador important per a nosaltres com ho són la resta de jugadors. El fet de tenir baixes és una dinàmica i, de moment, ens en sortim molt bé ja que l’equip no nota les baixes.

Per una altra banda el tècnic no podrà comptar amb Pau Bosch i Biel Medina per sanció i de Roger Canadell i Saife per lesió. Pel que fa a Biel Medina, Seligrat ha explicat que “estem contents que només es perdi un partit i no més tal i com apuntava l’acta. Això és gràcies a les al·legacions que va presentar el club davant la targeta vermella que va veure a Bilbao”. Per la seua banda Canadell s’ha fet mal en la sessió matinal d’entrenaments. El lleidatà ha notat una punxada als isquiotibials de la cama dreta i per tant no estarà per diumenge”, ha finalitzat Seligrat.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

// Copyright © FUTBOL //Anime-Note//Powered by Blogger // Designed by Johanes Djogan //