Últimes Notícies

// Posted by :Lleida Sports Web // On :dimecres, 24 d’octubre del 2012

Els components de la primera plantilla han pogut parlar una estona amb els quatre nois, que també han seguit en directe l’entrenament del conjunt dirigit per Toni Seligrat 
Imatge dels jugadors del Lleida amb els quatre joves (Foto: Lleida Esportiu)
Els jugadors del primer equip del Lleida Esportiu han tingut, en la sessió d’entrenament d’aquesta tarda a les Basses d’Alpicat, la visita dels joves que formen part del programa d’integració social Referents, que tutela l’Associació Don Bosco. Quatre joves que formen part del programa han pogut veure en primera persona la sessió preparatòria del conjunt blau. 

Al final de l’entrenament els joves han pogut parlar amb els jugadors i els tècnics del Lleida Esportiu. Entre ells Roger Canadell i Gerard Albadalejo, jugador i segon entrenador del conjunt blau respectivament. Tots dos, juntament amb el responsable de l’àrea Lleida Sports Events, Ramon Folguera, van participar en una primera trobada organitzada per l’Associació Casa Don Bosco de Lleida a finals de setembre. 

Aquesta visita tanca el cercle després de la xerrada que van impartir els integrants del club lleidatà a la seu de l’Associació benèfica.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

// Copyright © FUTBOL //Anime-Note//Powered by Blogger // Designed by Johanes Djogan //