Últimes Notícies

// Posted by :Lleida Sports Web // On :divendres, 19 d’octubre del 2012

El tècnic valencià assegura que “volem continuar amb la sensació que donem d’equip difícil de batre”. L’entrenador blau té les baixes de Saife d’Álex Colorado i de Roger Canadell

Imatge del tècnic del Lleida en la roda de premsa prèvia (Foto: Lleida Esportiu)
El tècnic del Lleida Esportiu, Toni Seligrat, ha explicat en la roda de premsa prèvia al partit d’aquest diumenge (12:00 hores) contra el Athletic Club B a Lezama que “tindrem davant a jugadors que alternen la seua participació amb el filial i el primer equip, tant a la lliga com en altres competicions”. Seligrat ha destacat que “és un equip jove amb molt talent, una gran potència física i amb molta velocitat”. El valencià ha admès que a Bilbao “volem continuar amb la sensació que donem al rival d’equip difícil de batre” 

L’entrenador blau ha assegurat que al Lleida “li queda molt marge de millora. Som un equip jove amb jugadors joves que han jugat pocs partits a Segona Divisió B” Davant de la situació a la taula classificatòria, Seligrat ha afegit que “tenim jugadors joves que no s’han trobat mai en la situació en la que ens trobem en aquest moment a la lliga. Espero que per a ells això sigui un estímul”. El tècnic ha admès que la posició que ocupa l’equip “pot provocar fins i tot vertigen. L’equip il·lusiona a tothom i volem mantenir aquest nivell tot i saber que no serà gens fàcil”. 

Davant de la bona dinàmica en la que es troba el club blau de cara a porteria, Seligrat ha dit que “el Lleida ofensivament té un gran potencial”. Amb tot, el valencià ha anunciat que “a nivell ofensiu fem gols però també és possible que deixem de fer gols. De moment fem les coses bé i volem continuar així o si podem millorar”. 

Per al partit d’aquest diumenge davant de l’Athletic Club B a Lezama, l’entrenador del conjunt de la Terra Ferma tindrà les baixes segures dels migcampistes Roger Canadell, per unes molèsties al pubis, d’Álex Colorado i del davanter Saife, que té una lesió en un dit de la mà.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

// Copyright © FUTBOL //Anime-Note//Powered by Blogger // Designed by Johanes Djogan //