Últimes Notícies

// Posted by :Lleida Sports Web // On :dijous, 11 d’octubre del 2012

El tècnic valencià va assegurar que “volem ser l’equip revelació de la temporada” encara que també va dir que “ens falta molta experiència”. L’entrenador blau té les baixes segures d’Álex Colorado, Biel Medina i Roger Canadell
Imatge del tècnic del Lleida en la roda de premsa prèvia (Foto: Lleida Esportiu)
El tècnic del Lleida Esportiu, Toni Seligrat, va explicar en la roda de premsa prèvia al partit d’aquest diumenge (17:00 hores) contra el Zaragoza B al Camp d’Esports que “nosaltres tenim una plantilla molt jove, totalment inexperta en les lligues que estem jugant que és intentar estar entre els millors i intentar al final jugar un possible ascens de categoria”. 

Tot i la joventut de la plantilla Seligrat vol que tothom estigui content amb la posició de l’equip “hem de gaudir de la situació en la que estem, perquè anem segons i això vol dir que som els segons millors després de l’Alavés”. El tècnic valencià va admetre que “el Lleida ha fet un equip per intentar guanyar totes les setmanes. Per fer un equip per pujar de categoria has d’agafar gent de categories superiors o gent amb molta experiència en playoff d’ascens. Nosaltres anem a intentar ser l’equip revelació de la temporada”, va remarcar amb ambició el tècnic blau”. 

L’entrenador no mira la taula classificatòria per valorar al Zaragoza B “ tot just acabem de començar. El Zaragoza és un conjunt amb molts bons jugadors. No ho tindrem fàcil” va assegurar el tècnic valencià.  

Sobre la marxa del lateral esquerra, Genís Serra, Seligrat va comentar que “la marxa de Genís ha sigut decisió seva per poder comptar amb minuts”. L’entrenador del primer equip va valorar positivament al seu substitut, Ramón García, i el va anomenar “cojonera”. “ En la comunitat aragonesa es diu que algú és un cojonera quan és una persona que no té por, una persona agressiva, un guanyador, un tió competidor, doncs Ramón és un cojonera”. 

L’estat del terreny de joc, tot i que ha millorat, serà una de les incògnites del partit d’aquest diumenge. “Jo vaig trepitjar el camp ahir i notes les cicatrius de les ferides de fa 15 dies, però estan cicatritzades, és a dir, estem fent tots un esforç espectacular”, va remarcar Seligrat. 

El valencià tindrà les baixes segures per lesió de Biel Medina, Álex Colorado i Canadell. El defensa Molo serà dubte fins a l’últim moment per unes molèsties als abductors.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

// Copyright © FUTBOL //Anime-Note//Powered by Blogger // Designed by Johanes Djogan //