Últimes Notícies

// Posted by :Lleida Sports Web // On :divendres, 7 de setembre del 2012

El president del Lleida Esportiu, Albert Esteve, creu que “és molt important continuar amb el dèficit zero perquè ens farà créixer” 
Imatge de Toni Seligrat a la roda de premsa (Foto: Lleida Esportiu)
El Lleida Esportiu ha tancat el curs anterior, el primer de la seva història, amb un superàvit de 2.912,24 euros. El president de l’entitat lleidatana, Albert Esteve, ha dit que aquest benefici és gràcies a què “el club està estabilitzat ja que ens basem en la nostra capacitat d’ingrés. El començament no va ser fàcil però s’ha pogut tirar endavant. És molt important continuar amb el dèficit zero perquè ens farà créixer”.

Esteve ha fet pública aquesta xifra davant l’alcalde de la ciutat de Lleida, Àngel Ros, que ha vingut a recollir el seu abonament de temporada. El mandatari del club li ha agraït el compromís, tant per part de l’Ajuntament com de l’alcalde, particularment. “És molt important per al club que la gent amb responsabilitat doni aquesta imatge”. 

Per la seua banda, l’alcalde la de ciutat de Lleida, Àngel Ros, ha felicitat als dirigents del club “perquè ens han demostrat que són capaços de tirar endavant i demostrar la viabilitat del Lleida amb aquest superàvit que han anunciat”. El paer en cap ha anunciat que estan “negociant amb espònsors per ajudar a club a que n’hi hagin més”. També ha explicat que des del club “han entès que basar-se en la base ajuda a crear més afició i fer el projecte més sostenible i que s’han de seguir models de gestió rigorosos pel que fa al tema pressupostari”, ha finalitzat l’alcalde de Lleida Àngel Ros. 

Toni Seligrat: “afrontem una setmana difícil però molt il.lusionant” “

"Ens centrem només en el Sestao”. Així de clar ha estat el tècnic del Lleida Esportiu, Toni Seligrat, en la seva compareixença setmanal per analitzar el partit d’aquest diumenge (18.00) davant del Sestao. 

Seligrat admet que “a casa ens hem de fer forts i demostrar-nos que l’inici de temporada és bo. Que la feina feta fins ara és la correcta”. A més, el tècnic valencià ha assegurat que “la gent ens ha ajudat molt. Confiem que continuï el seu recolzament cap a l’equip”. I és que l’entrenador lleidatà reconeix que “els resultats manen i, ara mateix, són un reforç”. 

Respecte al rival que tindran al davant, Seligrat ha dit que “vindrà a Lleida amb respecte pel que és el club i la ciutat, no per com siguem com a equip. En aquesta categoria hi ha molta igualtat i nosaltres no som un rival a batre”. Seligrat, també ha destacat que l’equip blau ha millorat en les últimes setmanes. “Estem treballant molt bé. En defensa l’equip ha millorat molt i en atac tenim bons números, com molts altres equips”, ha dit el valencià. 

Diumenge davant els bascos arrenca una setmana amb tres partits, ja que dimecres el Lleida Esportiu s’enfrontarà al Camp d’Esports a l’Eibar en Copa del Rei. Toni Seligrat ha reconegut que “l’equip no està preparat per jugar partits entre setmana com els de Primera divisió, però suplirem el cansament amb il.lusió per competir en tots els partits que tinguem per endavant”. 

Per últim, el valencià s’ha referit al terreny de joc. “El camp està molt millor que al primer partit. Això és positiu perquè podrem jugar més bé. La part negativa és que en tres dies jugarem tres partits. Però després tindrem gairebé tres setmanes per recuperar-lo. L’empresa Royal Verd està treballant al 100 per 100 perquè el camp estigui bé”, ha assegurat Seligrat.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

// Copyright © FUTBOL //Anime-Note//Powered by Blogger // Designed by Johanes Djogan //