Últimes Notícies

// Posted by :Moises Camuñas // On :dilluns, 20 d’agost del 2012

Imatge de la foto oficial (Laïla Elka)
El Lleida Esportiu s’ha fet les fotos oficial, que els organismes i la pròpia web del club utilitzaran al llarg de la temporada. A més de la foto de la plantilla, els 20 jugadors, s'han fet el retrat individual. Això ha estat després del primer entrenament de la setmana pensant en el debut a la Lliga. 

A pocs dies de començar la competició domèstica, concretament sis, el Camp d’Esports ha estat l'escenari de la foto oficial del Lleida Esportiu per aquesta temporada. Les cares noves d’aquest acte clàssic de principi de temporada han sigut les de Pau Torres, Jaime Mata, Biel Medina, Molo, Ignasi Dalmedo, Álex Cacho, Roger Canadell, Artur Gòdia, Raül Palau i Jorge Miramón. Els que també han debutat, tot i jugar la meitat de la temporada passada, han sigut Genís Soldevila i Carlos Barreda. Els que repeteixen de la temporada passada són Asier, Jesús Imaz, Pau Bosch, Oriol Esteve, Pere Milla, Miki Massana i Genís Serra, que encara que va marxar al Binéfar es va fer la foto oficial la campanya passada. Per altra banda, Álex Colorado, que ja es va fotografiar fa dos anys, quan va formar part de la plantilla d’Emili Vicente, enguany ha repetit. 

També ha estat la primera foto de conjunt oficial per a Toni Seligrat com a primer entrenador. Al seu costat, l’han acompanyat els seus ajudants. 

El gran absent de la fotografia ha sigut, Saife Alami. L’atacant del club de la Terra Ferma ha marxat fora de la ciutat per participar en la final del concurs The Chance, creat per la marca esportiva Nike. 

Per altra banda, a falta d’una mica més d’una setmana i mitja per a que es tanqui el mercat de fitxatges, el Lleida està buscant a un lateral i a un migcampista defensiu. Si no es troba a cap jugador rentable per al club, la plantilla es quedarà amb aquests 21 integrants. Demà, la plantilla farà una sessió d'entrenament a partir de les 19:00, a les instal·lacions del col·legi Terraferma. 

Podeu trobar les imatges de la plantilla sencera i les individuals a la galeria d’imatges del diari digital AraPonent.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

// Copyright © FUTBOL //Anime-Note//Powered by Blogger // Designed by Johanes Djogan //