Últimes Notícies

// Posted by :Lleida Sports Web // On :dimecres, 19 de setembre del 2012

L’equip de Toni Seligrat lluirà el logotip de l’entitat a la part posterior del pantaló dos temporades. 
Imatge de l'acord entre les dues entitats (Foto: Lleida Esportiu)
El Lleida Esportiu i ASISA han signat un contracte amb una durada per dos temporades, convertint, d’aquesta manera, l’empresa mèdica en un nou patrocinador oficial del club blau. Amb aquesta col·laboració i aportació econòmica, ASISA pretén “apostar pel territori i introduir-nos a l’àmbit del futbol”, han destacat des de la mútua. 

El primer equip del Lleida Esportiu lluirà el logotip d’ASISA a la part posterior dels pantalons. A més, al Camp d’Esports la marca d’ASISA també hi tindrà una presència important. El logotip de la mútua lleidatana estarà visible en dos tanques publicitàries del camp així com també al photocall de la sala de premsa i de la zona mixta. 

Des del Lleida Esportiu, el president Albert Esteve, s’ha mostrat molt satisfets per aquest acord. “Valorem molt positivament que ASISA vulgui participar en el projecte que estem desenvolupant”, ha admès Esteve. 

Mitjançant aquest acord entre les dos entitats, els socis del Lleida Esportiu podran gaudir de promocions especials gràcies a aquesta voluntat d’expansió que té ASISA a Lleida i a la seua província.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

// Copyright © FUTBOL //Anime-Note//Powered by Blogger // Designed by Johanes Djogan //