Últimes Notícies

// Posted by :Lleida Sports Web // On :diumenge, 16 de setembre del 2012

El Tàrrega i el Cervera van oferir un partit molt emocionant en què els visitants van culminar la remuntada amb dos penals als instants finals de l’enfrontament.
Imatge del gran derby lleidatà disputat al Joan Capdevila (Josep Canosa)
La UE Tàrrega i el Cervera CD van oferir un partit que va tenir moltes sorpreses, polèmiques i que va acabar amb un final inesperat. El Tàrrega, que venia de guanyar a Sants per 2 a 3 a la primera jornada, partia com a favorit al Joan Capdevila. En canvi, el Cervera, que venia de perdre a casa davant del Morell per 1 a 2, va acabar trencant els pronòstics i es va endur els tres punts cap a La Segarra.

El matx va començar com era de preveure, amb molts nervis i imprecisions. La primera jugada polèmica va arribar ben aviat. Al minut 7, els locals van reclamar un penal clar sobre Marín del defensa Amorós, que l’àrbitre no va assenyalar. El Tàrrega, tot i no dominar absolutament el partit, va ser qui va tenir les ocasions més destacades en la primera part. Rafa, de falta, al minut 17, va posar a prova al porter cerverí, que va reaccionar bé. Però la més clara va arribar al minut 19, quan Esteve va enviar fora una clara opció de gol.

El Cervera a penes es va acostar amb perill al llarg d’aquests primers 45 minuts. Però pràcticament la primera opció que va tenir abans d’anar al descans, la va aprofitar Badar, que va culminar una gran jugada personal (0-1).

La segona part va ser més moguda i amb més ritme que la primera. El Cervera va sortir amb més empenta, i Badar, al minut 56, va tenir la primera oportunitat que va aturar Joel. Però a partir d’aquí va sortir el millor Tàrrega del partit. Vendrell, al minut 60, va xutar fora i Baiget en va tenir una altra de clara un minut més tard. Al minut 68 va arribar l’empat obra de Marín, que va batre a Crisostomo amb una gran vaselina (1-1).

El partit estava molt obert i maco, i Palau, a la sortida d’un corner, va fer el 2-1 en un cop de cap impecable. A partir d’aquí, quan semblava que el Tàrrega havia fet el més difícil, incomprensiblement es va venir abaix. La gran insistència dels visitants va tenir el seu premi amb dos penals que va xiular l’àrbitre al seu favor. Primer Allué (2-2) i després Gallardo (2-3) van culminar la remuntada a favor del Cervera.

El Tàrrega s’haurà de refer d’aquesta patacada i encarar el proper partit ,que es preveu complicat, al camp del primer classificat, el Viladecans, aquest proper diumenge (12:00). Per la seva banda, el Cervera rebrà al conjunt de Vilanova i la Geltrú el diumenge a partir de les 17:15h.

FITXA TECNICA:

UE TÀRREGA: Joel, Alberto(Juande’56), Domi,Pacheco, Palau, Marc Grau(Baiget’57), Rafa, Vendrell, Juan Marín (Pere’81), Caselles (Nuno’46), Esteve(Eric’86). Entr:Edu March

CE CERVERA: Crisostomo, Porredon, Amoros, Bonet, Angel(Robinat’72), Gallardo, Roy(Chica’87), Carlos Martinez, Badar, Juclà, Hortal. Entr: Pere Raich

ÀRBITRE: Josep Barceló. Va mostrar targeta groga a Joel, Pacheco,Vendrell, pel Tàrrega i a Juclà, pel Cervera.

GOLS: 0-1 Badar (’43); 1-1 Juan (’68); 2-1 Palau (’80); 2-2 Allue (P)(’85) i 2-3 Gallardo (P) (’92).

INCIDÈNCIES: Partit corresponent a la segona jornada de la Primera Catalana. 400 espectadors aproximadament a l’estadi Joan Capdevila de Tàrrega.