Últimes Notícies

// Posted by :Lleida Sports Web // On :dijous, 6 de desembre del 2012

El conjunt càntabre es va avançar en una jugada aïllada a la segona part i va poder sumar la primera victòria d’un conjunt visitant al Camp d’Esports. Els de Toni Seligrat, amb poca efectivitat, no van poder reaccionar 

Imatge d'Asier protegint la pilota davant d'un defensor del Noja (Foto: Carlos Miranda)
El Lleida Esportiu va perdre el primer partit de la temporada davant la seva afició. Després de cinc empats consecutius, el conjunt lleidatà va caure al Camp d’Esports per la mínima contra el Noja, en la setzena jornada del Grup II de Segona Divisió B. Tot i gaudir de les ocasions més clares, els locals van estar mancats d’efectivitat de cara a porteria i van veure com al minut 71, en la segona acció de perill dels visitants en tot el partit, Cabero avançava els càntabres en el marcador. Després del pal del gol encaixat, el Lleida es va precipitar en el seu joc i no va poder fer res per evitar la derrota. 

Toni Seligrat va apostar per Roger Canadell a l’onze i va col·locar a Barreda com a substitut de Biel Media al costat de Molo. A la banda dreta va jugar Artur Gòdia, que s’ha guanyat la confiança del tècnic valencià. Els primers compassos del partit van deixar clar quina seria la tònica general, amb un Lleida volent la pilota i un Noja molt dèbil en atacAl minut 14, Miramón va rebre una bona passada de Canadell per la banda esquerra i un cop dins de l’àrea, la seva passada de la mort no va ser aprofitada per Mata, que es va trobar amb el cos del porter rival. Passat el minut 20, Artur Gòdia va fer una centrada enverinada que va obligar a Ivan a treure els punys per enviar la pilota al córner. 

La primera ocasió amb sentit del Noja va arribar abans dels primers 30 minuts. Una centrada perillosa des de l’esquerra de l’atac càntabre va trobar el cap d’Iker, l’home més alt dels visitats, però la pilota va caure mansament a les mans de Pau Torres. Poc després, el Lleida va disposar d’un contracop, que va definir Miramón amb una rematada que va fregar l’escaire de la porteria del Noja. A partir d’aquesta ocasió errada del conjunt blau, els visitants es van posar les piles i van triangular algunes jugades que no van portar perill. Abans de marxar al descans, unes possibles mans dins l’àrea d’un central del Noja i una targeta groga a Miramón per simular un penal, van caldejar els ànims del públic del Camp d’Esports. 

A la represa, el partit va seguir la mateixa línea. Ben aviat, al minut 52, Molo va prologar una pilota a Mata, que es va quedar sol de cara a porteria però el porter visitant va reaccionar perfectament a la rematada del davanter blau desviant amb la mà. Al minut 65, una mala sortida de Pau Torres i un error defensiu del Lleida van fer que el Noja es pogués avançar en el marcador, però el porter del Lleida va estar ràpid per evitar-ho. Poc després, una centrada per la banda dreta de Manu va travessar tota l’àrea del Lleida i va trobar al segon pal el cap de Cabero, que amb força va guanyar el salt a Gòdia i va introduir la pilota al fons de la xarxa per donar el gol al seu equip (0-1). 

Seligrat, que poc abans havia tret a Imaz per Asier, va apostar per Dalmedo com a revulsiu i va treure del terreny de joc a Canadell. El partit es va convertir en un atac i gol constant del Lleida, però les precipitacions en algunes accions van perjudicar als locals. Mata va lluitar amb els dos centrals del Noja, Cacho es va empatxar de centrar a dins de l’àrea i Imaz i Milla van intentar desbordar per les bandes, però cap acció va obtenir el premi del gol. Abans de finalitzar el partit, el Noja va poder fer el segon amb un altre error de la defensa blava i Pau Torres, que es va quedar a mitja sortida, però el migcampista del conjunt càntabre, Juan, no va encertar. Finalment, el Noja va trobar els tres punts del Camp d’Esports.

Els de Toni Seligrat es mantenen amb 25 punts en la 4a posició de la classificació, a l’espera que es disputin els partits corresponents a la 16a jornada de lliga. Per la seva part, el Noja, retalla distàncies i se situa 6è, a un punt dels lleidatans. 

Fitxa Tècnica 

LLEIDA ESPORTIU (0): Pau Torres, Artur Gòdia, Molo, Barreda, Cacho, Pau Bosch, Asier Eizaguirre (Imaz 68’), Milla, Miramón, Canadell (Dalmedo 72’) i Jaime Mata. 

SD NOJA (1): Ivan, Resines (Iosu Esnaola 51’), Bustillo, Cabero, Iñaki, Zarandona, Nenu (Dani Guerrero 65’), Riki, Juan Fresno, Manu Ortiz i Iker Torre (Gerardo 59’). 

GOL: 0-1 Cabero (71’). 

ÀRBITRE: Francisco Javier Barberá Fuentes, Comité valencià. Va amonestar, per part del Lleida: Barreda (42’) i Miramón (44’). Per part de la SD Noja a Resines (17’), Manu (51’), Cabero (73’) i Dani Guerrero (89’).

INCIDÈNCIES: 1.900 persones al Camp d’Esports. Jornada 16 del Grup II de Segona Divisió B.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

// Copyright © FUTBOL //Anime-Note//Powered by Blogger // Designed by Johanes Djogan //