Últimes Notícies

// Posted by :Lleida Sports Web // On :dimarts, 27 de novembre del 2012

El jugador creu que el Lleida continua mantenint la distància amb els equips perseguidors. D’altra banda, el conjunt blau ha creat un còmic per convidar als nens i nenes de les escoles al Camp d’Esports 
Imatge del jugador del Lleida Esportiu (Foto: Laïla Elka)
Els jugadors del Lleida Esportiu han tornat als entrenaments després de l’empat a 0 gols d’aquest diumenge al Camp d’Esports davant la Real Unión Club de Irún. Pau Bosch, un dels protagonistes del matx, ha explicat que a la xerrada matinal “hem parlat de com corregir els errors que vam fer per millorar als propers partits”. Miki Massana, també capità del conjunt lleidatà ha afegit que “només ens va faltar el gol. L’equip va estar a dalt però no va poder marcar. Esperem treure els tres punts a Terol”. Bosch, per la seua banda, veu positiu l’empat ja que “continuem mantenint la distància amb els equips que es troben per sota nostre”. 

Els protagonistes del partit tenen molt clar que d’aquest inici de lliga “faig una valoració molt positiva. Des de la primera jornada de lliga que estem en llocs de play off. Això té molt mèrit”, assegura Pau Bosch. El seu company de vestidor, Jesús Imaz, afegeix que “tenim ocasions i segur que els gols arribaran”. 

D’altra banda, el Lleida Esportiu ha creat un còmic com a eix central de la nova campanya que començarà en breu i que està dirigida als nens i nenes de les escoles de la ciutat i de la província de Lleida que tinguin entre 4 i 9 anys. En aquest còmic apareix la imatge de la mascota del Lleida Esportiu, ‘Lo Marraco Esportiu’, que ensenya a tots els infants els valors de l’esport i anima als més petits a assistir en aquestes competicions, “Volem recuperar la gent jove, que tornin al Camp d’Esports. Nosaltres som d’una generació en què al cap de setmana s’anava al futbol o al cinema. Això ara s’ha perdut a causa de l’oferta d’activitats. El públic infantil ha de ser la pedrera dels socis del futur”, ha manifestat el responsable de l’Àrea Social, Òscar Sarramia. 

Responsables del Lleida Esportiu, acompanyats de la mascota i d’algun jugador del primer equip, “visitaran l’escola i la mascota els hi explicarà els valors de l’esport, la història del Lleida... A més, a les visites, a cada infant es donarà un còmic que s’ha fet per als nens i nenes. Darrera tindran una butlleta per omplir i aconseguir un carnet”, ha dit Folguera. Els escolars també gaudiran “d’un partit al Camp d’Esports així com també, d’una visita a les instal·lacions de l’estadi”, ha afegit el responsable de l’àrea Lleida Sports Events. 

De moment, des del Lleida Esportiu ja s’ha contactat amb 4 escoles (Terraferma, Lestonnac, Episcopal i Claver) “i els hi ha semblat una idea magnífica”, ha admès Folguera.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

// Copyright © FUTBOL //Anime-Note//Powered by Blogger // Designed by Johanes Djogan //