Últimes Notícies

// Posted by :Lleida Sports Web // On :dilluns, 8 d’octubre del 2012

La UE Tàrrega va caure de manera clara al camp de l’Ascó, que va ser molt efectiu de cara a porteria i va jugar amb un jugador més tota la segona meitat
Imatge del partit d'ahir contra l'Ascó (Foto: Josep Canosa)
La UE Tàrrega va rebre una excessiu correctiu al camp d’un dels clars favorits a l’ascens, tant per equip com per pressupost, com és l’Ascó. El conjunt local es va mostrar molt efectiu de cara a porta i va encarrilar el partit molt aviat. A la segona meitat, el Tàrrega, tot i jugar amb un jugador menys, va aconseguir empat, però en la recta final del partit el conjunt local va sentenciar.

Després d’uns minuts de tempteig, amb poc futbol, a la primera jugada dels tarragonins van fer el primer gol en rematada d’Isma (1-0). El gol va anar perseguit d’una petita polèmica ja que la pilota no va arribar a tocar la xarxa, tot i que sembla que sí que va traspassar la línea de gol. Sense poder pair el cop, el Tàrrega va rebre un altre pal ja que Juande, a l’intentar rebutjar la pilota, es va fer un autogol (2-0).

El conjunt de l’Urgell només va arribar amb perill en la primera part en una centrada a l’àrea de Vendrell al minut 29 sense conseqüències. El mateix Vendrell va ser expulsat al minut 40 de partit, la qual cosa va deixar el matx més favorable als tarragonins.

A la represa, l’entrada de Pere i Marín va donar una altra cara al conjunt visitant. El propi Marín va fer la primera jugada d’atac de la segona part i va empalmar un xut inapel·able per fer el 2-1. Dos minuts després, una indecisió entre l’exporter targarí Chiné i el central David Sánchez, va fer que el defensor es fes un autogol (2-2). En cinc minuts el Tàrrega va igualar el matx. A partir de l’empat, el partit es va calmar amb els canvis, i va ser l’Ascó qui va tornar a portar el pes de l’encontre.

Al minut 67, pràcticament en la primera jugada d’atac dels locals en aquest període, va arribar el tercer obra d’Ermengol. El jugador del conjunt tarragoní va culminar una bona jugada per tornar a posar per davant als seus (3-2). Marín, al minut 74, va tenir una opció immillorable, però el seu xut va sortir desviat. A les acaballes del partit, Ermengol, de falta directa, va fer el definitiu 4-2.

El conjunt targarí descansarà el pròxim diumenge degut als compromisos internacionals de la selecció andorrana i el proper partit serà el 21 octubre al camp del Martinenc (12:00).

Fitxa Tècnica:

F.C. ASCÓ: Jordi Chiné, Gerard Roca, David Sánchez (Armengol 54’) , Edgar Cañellas, Gerard Roige (Jorge Díaz 75’), Xavier Gabernet, Adrián Fernández (Aleix 54’), Joan Pijuán, Sergi Grau (Torres 68’), Ismael Rojas i Raül Garcia (Denis 45’).

UE TÀRREGA: Joel Mur, Albert Bañuelos, David Vendrell, Robert Palau, David Pacheco, Marc Grau, Rafael Delgado, Juan de Miguel (Pere Ribé 45’) (Samuel López 82’), Nuno (Marc Baiget 58’), Eric Pla (Marín 45’) i Jordi Esteve (Jordi Jofre 72’).

GOLS: 1-0 Rojas (16'); 2-0 Juande (p.p.)(18'); 2-1 Marín (48’); 2-2 Sánchez (50’); 3-2 Armengol (67’); 4-2 Armengol (85’).

ÀRBITRE: Santiago López Quintana. Va amonestar al local Sergi Grau (53’) i als visitants Rafael Delgado (16’), Vendrell (18’) Bañuelos (38’), Vendrell (44’), Pere Ribé (60’), Marc Grau (76’) i Samuel López (88’).

INCIDÈNCIES: Partit corresponent a la cinquena jornada del Grup II de Primera Catalana al Municipal d’Ascó.