Últimes Notícies

// Posted by :Lleida Sports Web // On :diumenge, 7 d’octubre del 2012

Els homes de Seligrat empaten el partit a falta de cinc minuts pel final i treuen suc d’un encontre que es plantejava molt complicat després del gol dels càntabres. 
Pere Milla a l'últim partit de la temporada passada (Foto: Estudi Fotogràfic Carlos)

Amb una única derrota en sis jornades de campionat, el Lleida Esportiu es presentava aquest migdia a la Ciutat Esportiva de Pilar de Guarnizo, a Santander, amb la vitola de favorit per enfrontar-se al filial del Racing. Tot i això, els joves jugadors del conjunt càntabre plantaren cara al conjunt blau des del primer minut i amb una defensa fèrria recolzada per les curtes mesures del terreny de joc han aconseguit anular el Lleida Esportiu, el qual, tot i tenint el control del joc al llarg del primer temps, no arribava a veure porta més que en dues ocasions que aturava el porter del Racing B, Saúl.

Ja a la segona part, el Racing B es mostrà més actiu en atac i aprofitant els contraatacs començava a crear jugades de perill a l’àrea del conjunt blau. Tot i això, el domini de la pilota seguia essent del Lleida que rebia un fort cop al minut 54 amb un gol de Mariano que naixia d’una jugada desafortunada pels de Toni Seligrat. Barreda intentava treure la pilota de l’àrea del Lleida i aquesta, colpejava el cap del davanter per entrar a la porteria de Pau Torres. 

Començava tot un infern pel Lleida Esportiu que no trobava espais entre la massa defensiva del Racing B, que a més a més, aprofitava cada atac del conjunt blau per sortir a la contra i aguantava la pilota a dalt per mitjà de Mariano, augmentant l’agonia del Lleida. 

La manca d’ocasions semblava mostrar una derrota irrevocable del Lleida, tot i això, a falta de cinc minuts pel final, Milla rebia una assistència des de la banda esquerra i feia l’empat als darrers compassos del partit. El Lleida encara tenia cinc minuts més el descompte per remuntar el partit i a la darrera jugada del partit el conjunt blau desaprofitava una triple ocasió que Miki, Dalmedo i Xisco no han pogut resoldre. 

Els homes de Seligrat s’enfrontaran al Saragossa B a la propera jornada del Campionat, al Camp d’Esports. El conjunt aragonès es troba a la 14ª posició del campionat i sembla un rival prou accessible com per què el Lleida pugui accedir al cim de la classificació, tot depenent dels resultats del Tudelano i l'Eibar, que empaten a punts amb el Lleida i de l’Alavés, el líder, que ha perdut davant la Reial Societat B.


 FITXA TÈCNICA 
Racing B:
Saúl Figueroa, Andrés, Dani Pinillos, César de la Hoz, Estrada, Pedro, Guillermo (Bruno Pascua, m.54), Jaime Isuardi (Maxi Sepúlveda, m.63), Mariano, Quique Rivero y Montiel.

Lleida Esportiu: 
Pau Torres, Barreda (Ignasi, m.84), Pau Bosch, Miki Massana, Pere Milla, Mata, Imaz (Xisco, m.52), Artur (Soldevila, m.72), Álex Cacho, Asier y Miramon.

Àrbitre: 
Aitor Gorostegui, guipuscoà. Amonestà, del Racing, a César de la Hoz, Estrada, Maxi Sepúlveda, Ricardo Alonso (entrenador), Adolfo Mayordomo (preparador físic) y Luis Manuel Gutiérrez (delegado). Del Lleida Esportiu, Miki Massana i Asier.

Gols:
 1-0. Estrada (Minut 54) / 1-1. Pere Milla (Minut 85).

Incidències: 
Setena jornada del Grup II de Segona B. 300 espectadors al Pilar de Guarnizo. El Lleida ha jugat amb la samarreta de la senyera.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

// Copyright © FUTBOL //Anime-Note//Powered by Blogger // Designed by Johanes Djogan //