Últimes Notícies

// Posted by :Lleida Sports Web // On :dissabte, 6 d’octubre del 2012

El tècnic valencià va assegurar que “aquest equip anirà a més” i va afegir que “m’agrada la gent ambiciosa”. L’entrenador blau té la baixa segura d’Álex Colorado i el dubte fins a última hora de Molo i Biel Medina
Imatge del tècnic del Lleida en la roda de premsa prèvia (Foto: Lleida Esportiu)
El tècnic del Lleida Esportiu, Toni Seligrat, va explicar en la roda de premsa prèvia al partit d’aquest diumenge (12:15 hores) contra el Real Racing Club B a Guarnizo que “les baixes que tenim per aquest partit ens faran buscar solucions. La Lliga és llarga i s’ha de saber reaccionar i tenir fons d’armari. Amb els 16 jugadors que viatjarem farem un equip molt competitiu”. El valencià tindrà la baixa segura d’Álex Colorado i el dubte, fins a l’últim moment, dels defenses Molo i Biel. “Biel té problemes musculars i no ha millorat com esperàvem i Molo no sabrem fins després de l’últim entrenament si entrarà a la convocatòria o no. És possible que tinguem un dels dos disponibles per jugar aquest partit”, va afegir Seligrat. 

Tot i les baixes, l’entrenador va destacar que “tenim jugadors polivalents. En els entrenaments sempre treballem els mateixos conceptes i, per tant, els jugadors es poden adaptar a l’esquema”. Encara que la competició ha començat fa poc, Seligrat està satisfet amb els seus jugadors. “M’agrada com creix l’equip tot i què crec que encara està en fase de creixement. Aquest equip anirà a més, però això no vol dir que ho guanyarem absolutament tot. Els últims resultats ens han donat ànims”, va admetre el tècnic.  

A més, l’entrenador blau va confessar que “m’agrada que la gent sigui ambiciosa, això s’ha d’acompanyar amb esforç. Els jugadors, el cos tècnic i el club tenim màxima ambició però, tenim clar que l’ambició va lligada amb l’esforç”. 

Respecte al rival d’aquest cap de setmana, el Racing B, Seligrat va reconèixer que és un conjunt “més tècnic que físic i molt ofensiu”. També va explicar que “compten amb gent molt jove i amb poca experiència a la categoria, però la seua qualitat els avala”. 

Pel que fa al terreny de joc el tècnic va assenyalar que “l’hem vist gravat. Té unes dimensions correctes i la gespa, que és natural, està molt bé. És ràpid i tou”.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

// Copyright © FUTBOL //Anime-Note//Powered by Blogger // Designed by Johanes Djogan //