Últimes Notícies

// Posted by :Moises Camuñas // On :dimecres, 5 de setembre del 2012

El conjunt de Santi Castillejo ha derrotat als de la Terra Ferma, que no han sabut llegir el partit, i accedeixen a la següent eliminatòria de la Copa Catalunya. 
Imatge del partit de pretemporada entre els dos conjunts (Foto: Reus Deportiu)
El Lleida Esportiu ha dit adéu a la Copa Catalunya. El conjunt dirigit per Toni Seligrat ha caigut per 2 a 1 davant del Reus, en la tercera eliminatòria, de la segona ronda, del trofeu català. D’aquesta manera, es confirma que al Lleida Esportiu, en la seva curta història, no se li dóna bé enfrontar-se al conjunt tarragoní. 

L’equip de la Terra Ferma, amb el nou nom, es va estrenar a la Lliga l’any passat amb una clara derrota contra els reusencs per 1 a 3 al Camp d’Esports. A la segona volta, aquest cop al Municipal de Reus, els lleidatans van oferir una bona imatge, però David Giménez va errar un penal que l’hi hagués donat la victòria als seus. Enguany, en la pretemporada, es van enfrontar els dos conjunts a Reus i van guanyar els locals per la mínima (1-0). Avui, un altre cop en competició oficial, els reusencs han tornat a mullar l’orella als lleidatans. El balança és negatiu pels interessos del Lleida; tres derrotes i un empat. 

Toni Seligrat ha sortit al partit amb un onze ple de suplents on destacaven Jesús Imaz, recuperat de la seva lesió, i el debutant Xisco Hernández. El partit ha començat a favor dels blaus, ahir un altre cop amb la samarreta taronja de l’any passat. Al minut 8, Saife ha rematat massa creuat. Passat el quart d’hora de partit, el Reus ha començat a controlar més la pilota i ha arribat la primera ocasió amb una rematada de cap que ha sortit fora. La resposta del Lleida l’ha protagonitzat un recuperat Jesús Imaz amb un xut que ha sortit fregant el pal de la porteria de Damià. 

Als 20 minuts de partit, Dani Argilaga ha avisat del seu perill amb una centrada enverinada que ha fregat el pal de la porteria de Núñez. En la segona aparició de l’atacant, el Reus s’ha avançat al marcador. Dani Argilaga ha rematat des de la frontal i el porter balear del Lleida no ha pogut fer res per evitar el gol (1-0). Amb el marcador a favor, els locals han sabut controlar a un Lleida gens inspirat. Sense cap sobresalt, s’ha arribat al descans del partit. 

A la represa, Toni Seligrat ha protagonitzat un carrusel de canvis. Pau Bosch ha entrat per Biel Medina, però la cosa no ha canviat. Amb la sortida del de Fondarella, el Lleida ha jugat un tram de partit amb nou lleidatans sobre la gespa del Municipal de Reus. Només Xisco i Núñez eren de fora. Als 8 minuts del segon temps, Masque ha perdonat el segon. En la següent jugada, Jesús Imaz ha perdonat l’empat, després de fer una rematada desviada. El que no ha desaprofitat l’ocasió ha sigut un altre cop Dani Argilaga, al minut 62. El local ha tornat a batre a Núñez posant el 2 a 0 a l’electrònic. 

Amb l’eliminatòria molt complicada, han sortit Miramón i Asier per Xisco i Imaz, però el Lleida ha estat a prop de rebre el tercer amb u contra u de Fonte, que ha solucionat bé Pau Núñez. Arribant al final, Seligrat s’ho ha jugat tot i ha fet entrar a Cacho, Pere Milla i Colorado per Canadell, Massana i Saife. A la desesperada, Colorado, que marca per segon partit consecutiu, ha pogut retallar distàncies, al minut 91 (2-1). En la següent jugada, Genís Soldevila ha tingut l’empat en una errada del porter local, però la pilota no ha volgut entrar. Sense temps a més, l’àrbitre ha donat per finalitzat el partit. 

El Lleida surt de Reus amb molts dubtes que s’han de solucionar el diumenge davant del Sestao River al Camp d’Esports (18:00h). La millor notícia, la recuperació de Jesús Imaz. El conjunt de Toni Seligrat també té que corregir errors del partit d’avui per afrontar amb garanties la Copa del Rei, que serà el proper dimecres 12 contra l’Eibar. 

Fitxa técnica 

CF Reus Deportiu: Damià Fernández, David Sangrà, Riki Canela, Ivan Taranilla, Guaita, Sergi Masque, Sergio Durán, Beñat Alemany, Álex López, Rubén Fonte i Dani Argilaga. A la banqueta Geri, Guillem, Contreras, Sergio Leon, Pedrito, Prades, Marques, Ferran i Nando. 

Lleida Esportiu: Pau Núñez, Artur Gòdia, Biel Medina (Pau Bosch 45’), Miki Massana (Pere Milla 72’), Genís Serra, Oriol Esteve, Xisco Hernández (Jorge Miramón 62’), Roger Canadell (Álex Cacho 79’), Jesús Imaz (Asier Eizaguirre 66’), Genís Soldevila i Saife Alami (Álex Colorado 86’). 

Gols: Dani Argilaga 1-0 (min 31), Dani Argilaga 2-0 (min 62) i Álex Colorado 2-1 (min 91).

Incidències: Partit corresponent a la tercera eliminatòria, de la segona ronda, de la Copa Catalunya.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

// Copyright © FUTBOL //Anime-Note//Powered by Blogger // Designed by Johanes Djogan //