Últimes Notícies

// Posted by :Moises Camuñas // On :divendres, 31 d’agost del 2012

El tècnic del Lleida Esportiu ha destacat que Las Gaunas és un camp difícil i el rival és d’entitat. A més, ha assegurat que té una plantilla molt homogènia i que continuarà oberta després de la clausura del mercat de fitxatges. 
Imatge del tècnic valencià a la roda de premsa (Foto: Lleida Esportiu)
L’entrenador del Lleida Esportiu, Toni Seligrat, ha assegurat a la roda de premsa prèvia del segon partit de lliga que tindrà lloc el diumenge a partir de els 19:00h contra la UD Logronyès a Las Gaunas que “l’equip arriba reforçat de confiança per la victòria del passat diumenge”. El tècnic valencià creu que hi hauran poques variacions en l’onze titular “quan les coses funcionen no s’han de canviar gaire”. 

El Lleida Esportiu no té l’equip tancat. Amb el fitxatge, fa poca estona, de Xisco Hernández, la prioritat pel tècnic del conjunt blau és el lateral esquerre “és l’única posició sense competència. Carlos Barrerda i Àlex Cacho són laterals drets que poden jugar a l’esquerra, però són drets els dos. Això ho sabem des del començament, però és difícil trobar a un lateral esquerra, ho tenim que intentar fins a l’últim moment”, ha explicat Seligrat. L’únic lateral esquerra de l’equip, Genís Serra, sembla que no compta massa pel tècnic de la primera plantilla “el Genís no està preparat a dia d’avui, és massa jove i inexpert per a la categoria”. Arribin o no jugadors de reforç “estic molt content amb la plantilla. Hem tret el millot equip possible amb els recursos que tenim”, encara que deixa la porta oberta “la plantilla no es trancarà avui, ni demà tampoc, tot està obert. Qualsevol jugador professional que estigui lliure, pot fitxar fora dels terminis del mercat”, ha explicat el valencià. 

Sobre el rival del proper diumenge, Seligrat ha destacat que “és un conjunt que continua amb la mateixa base que la temporada anterior i ha reforçat les posicions més fluixes”. El partit, pel Lleida, pot ser una referència per saber a quin nivell es troba “és un rival d’entitat, quan juga a casa és difícil, pot ser un partit de referència, però tot just és la segona jornada de Lliga”, ha destacat Seligrat. 

El tècnic valencià creu que el Lleida es troba “al 80 per cent, tant físicament, com tècnicament i de cohesió del grup. Tenim un nivell mig alt”. Seligrat creu que s’aconseguirà el 20 per cent restant “quan comencem a entrenar i conèixer les mesures del Camp d’Esports”. El tècnic està convençut que canviarà l’aspecte de la gespa “no estic preocupat pel terreny de joc, ha millorat i la gent està treballant”. Per finalitzar, l’entrenador del primer equip s’ha mostrat satisfet amb el partit de Pere Milla davant del Peña Sport “Pere Milla és un jugador amb una progressió espectacular i que ara està bé”. 

Pel partit d’aquest diumenge contra l’equip de La Rioja, Toni Seligrat tindrà les baixes de Jesús Imaz, per lesió, encara que ja s’entrena amb el grup, i molt possiblement la d’Asier, que arrossega unes molèsties a la part lateral del genoll dret. L’equip entrenarà demà al matí i viatjarà el diumenge per enfrontar-se a la UD Logronyès a partir de les 19:00h.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

// Copyright © FUTBOL //Anime-Note//Powered by Blogger // Designed by Johanes Djogan //