Últimes Notícies

// Posted by :Lleida Sports Web // On :dilluns, 3 de desembre del 2012

Els homes d'Edu March van firmar el millor partit aquesta temporada. Els de l’Urgell es col·loquen novens a la classificació ( Francesc Gasull / Tàrrega)
Imatge d'un partit d'aquesta temporada al Municipal Joan Capdevila de Tàrrega (Foto: Josep Canosa)
La UE Tàrrega va jugar el seu millor partit aquesta temporada. I ho va fer aconseguint un resultat contundent, 4-0, i davant de la seua afició just abans que la Primera Catalana s'agafi una setmana de vacances. El rival, el Vilanova, va plantar cara i no va ser fins ben entrat el segon temps que els blaugranes van aconseguir trencar el marcador.

Les últimes ensopegades al seu camp van fer que els homes d'Edu March sortissin amb una actitud renovada i amb ànsia de gol. El cronòmetre no havia fet una volta sencera amb l'agulla dels segons quan Juande havia rematat una vegada a porteria. A aquest xut el van seguir dos més que van obligar a fer tres bones intervencions al porter visitant, quan només s'havien jugat cinc minuts del matx.

El gol es veia vindre i no va tardar a arribar. Corria el minut 10 quan el defensa Alberto, que tornava a l'equip, va iniciar la jugada que va culminar Nuno, l'atacant local més incisiu, per batre Marcos i fer pujar l'1-0 al marcador. Es feia justícia vist el que es va veure sobre el camp. La pressió local no va disminuir però no hi va haver més gols, si bé Vendrell va tindre dos noves ocasions per marcar.

El segon acte no va oferir una visió diferent i els locals van sortir a sentenciar el partit, conscients que l'1-0 era un resultat massa just i que en qualsevol acció els podia arribar l'empat. No va tardar en arribar el segon gol. Ho va fer al 53, quan Vendrell va pentinar una pilota després d'un córner servit per Nuno i va batre la porta del Vilanova. El partit ja semblava resolt i el Tàrrega s'agradava. El mateix Vendrell va aconseguir marcar el 3-0 al minut 70, a la sortida d'un altre córner.

Però el marcador no estava tancat, ja que Nuno, sens dubte dels millors del partit conjuntament amb Vendrell i Alberto, seguia amb ganes de marcar més gols. El davanter va arrodonir el seu doblet al minut 80, quan va aconseguir batre de nou la porteria del Vilanova per fer pujar al marcador el 4-0 definitiu. Aquesta vegada només va haver d'empènyer la pilota després d'una brillant jugada de Rafa, que li va servir el gol en safata.

La UE Tàrrega se'n va a l'aturada amb les millors sensacions possibles i recuperant jugadors, cosa sempre important per afrontar l' hivern. En aquest partit les recuperacions de Marc Grau i Juande van ser molt importants perquè l’equip va jugar molt millor que no pas en altres partits, com també s’espera que la reincorporació de Marc Carballo sigui un gran reforç de cara la segona volta de la competició

Fitxa tècnica:

UE TÀRREGA (4): Joel Mur, Bañuelos, Domi (Florensa 84’), Palau (Carballo 81’), Fonoll, Grau, Vendrell, Juan de Miguel (Pacheco 54’), Nuno (Ropero 88’), Rafa Delgado (Biela 86’) i Jordi Esteve.

CF VILANOVA I LA GELTRÚ (0): Marcos, Rafa Garrido (Espinosa 63’), Valldosera, Raventós, Laguna, Alonso, Torrents (Raül Martínez 45’), Jiménez (Marc Guzmán 63’), Juan Marcos Ruiz, Marc Cols (Meftah 73’), Rodríguez i Josep Maria Marcè Gómez.

ÀRBITRE: Severiano Ramos Manzaneque. Va amonestar als locals Juan de Miguel (17’), Domi (73’) i al visitant Jiménez (41’).

GOLS: 1-0 Nuno (min 10); 2-0 Vendrell (53’); 3-0 Vendrell (70’); 4-0 Nuno (80’).

INCIDÈNCIES: Partit corresponent a la tretzena jornada del Grup II de Primera Catalana al Municipal Joan Capdevila de Tàrrega.