Últimes Notícies

// Posted by :Moises Camuñas // On :dissabte, 3 de novembre del 2012

El conjunt lleidatà, amb tan sols 48 hores de descans i amb un jugador menys per l’expulsió de Marc Grau, va aconseguir rascar a domicili amb un gol de Marín a la recta final

Imatge d'un partit d'aquesta temporada (Foto: Josep Canosa)
La U.E. Tàrrega ha aconseguit, aquesta tarda, treure un punt en el partit contra la UD Torredembarra de la novena jornada del grup II de Primera Catalana. El conjunt lleidatà, 48 hores després de la victòria contra l’Andorra va tenir que afrontar un partit trampa contra el cuer de la classificació. Edu March va fer alguns canvis en l’alineació i no va gaudir de moltes ocasions. El conjunt local es va avançar de penal, però a la recta final, Marín, que el passat dijous va fer un “hat-trick”, va tornar a salvar al seu equip aconseguint l’empat.

Els targarins van començar dominant el matx. Segons passaven els minuts, el Tàrrega va anar perdent la possessió de la pilota i el joc es va traslladar al mig del camp, amb anades i tornades sense criteri. En el minut 28, el jugador local Soriano va llençar una falta que va aturar Joel enviant la pilota a córner. Poc després, Jordi Jofre va xutar amb força, però la pilota va sortir desviada. Les ocasions van arribar amb compta gotes i el matx va marxar al descans amb empat a zero.

A la represa, el conjunt local va sortir més endollat i al minut 54, l’àrbitre va interpretar que Palau tocava amb les mans una centrada del Torredembarra i va assenyalar penal. Rosado va ser l’encarregat d’executar la penal màxima i d’avançar al seu equip (1-0). Amb el marcador en contra, el tècnic targarí, Edu March va fer un carrusel de canvis progressiu per donar una empenta al seu equip. Els canvis van transmetre aire nou al Tàrrega, que va avançar les línees en busca de l’empat.

Dos minuts després del gol dels locals, Marín, que acabava d’entrar al terreny de joc, va fallar un u contra u davant d’Ambrós. El conjunt visitant ho va seguir intentant i, Rafa Delgado va provar sort amb una rematada llunyana que no va trobar porta. En el minut 72, el partit es va posar molt complicat per als interessos del Tàrrega, ja que Marc Grau va ser expulsat per tocar la pilota amb les mans pensant que el joc estava aturat. En contra del que pugui semblar, el conjunt de l’Urgell va jugar millor amb 10 jugadors i va continuar buscant l’empat. Joel, també va ser un jugador important ja que va aturar dues bones aproximacions dels locals. Al minut 73, Rafa Delgado va fer lluir a Ambrós, que va enviar a córner, i quan quedaven dos minuts per arribar als 90 reglamentaris, Marín va aprofitar una centrada de Bañuelos per aconseguir l’empat. Després del gol dels visitants no es va veure res més i el partit va acabar amb taules.

Empat amb sabor a victòria del Tàrrega, que amb un jugador menys i les energies justes, va foradar la porteria del Torredembarra. Amb el seu gol, i ja en porta quatre, Marín es converteix en un dels màxims realitzadors de la categoria. El Tàrrega que es queda a la quarta posició a l’espera de la resta de partits de la jornada rebrà diumenge vinent al Joan Capdevila al Centro Europeo Tecnofutbol a partir de les 12:00h.

Fitxa tècnica:

UD TORREDEMBARRA (1): Ambrós, Marc Vidal, Mercade, Domínguez (Montaña 84’), Morales (Vicente Sánchez 75’), Canas (Ribas 62’), David Sánchez, Sabaté (Infantes 56’), Muñoz (Jordi Vidal 81’), Soriano i Rosado.

UE TÀRREGA (1): Joel Mur, Albert Bañuelos, Pere Racasens (Rafa Delgado 46’), Gerard Domingo (Samuel López 67’), Robert Palau, Marc Grau, Oscar Biela (Nuno 62’), David Pacheco, Jordi Jofre (Juan Manuel Marín 58’), David Vendrell i Eric Pla (Jordi Esteve 58’).

GOLS: 1-0 Rosado (p.)(58’); 1-1 Marín (88’).

ÀRBITRE: Marcos López Jiménez. Va amonestar als locals Rosado (63’) Marc Vidal (79’), Mercade (86’) i als visitants David Pacheco (55’), Marc Grau (57’ i 72’). També va amonestar al tècnic del Tàrrega Edu March (54’).

INCIDÈNCIES: Partit corresponent a la novena jornada del Grup II de Primera Catalana al Municipal de la localitat de Torredembarra.