Últimes Notícies

// Posted by :Lleida Sports Web // On :divendres, 2 de novembre del 2012

Toni Seligrat assegura que el marge de millora als partits del Lleida Esportiu com a visitant és molt ampli. L'entrenador blau haurà d'afrontar la propera jornada amb les baixes de Saife, Molo i Canadell per lesió. Pau Nuñez serà dubte fins a última hora. Pau Bosch i Biel Medina tornen després de complir els seus partits de sanció. 

Toni Seligrat a la roda de premsa prèvia al partit contra l'Izarra (Foto: Lleida Esportiu)

El tècnic del Lleida Esportiu ha reflexionat entorn al rendiment de l'equip als partits fora de casa i ha assegurat que el marge de millora és molt ampli ja que el conjunt blau no ha aconseguit gaires bons resultats lluny del Camp d'Esports. Toni Seligrat ha destacat que el Lleida Esportiu és un dels equips que menys li afecta el terreny de joc ja que el conjunt blau treballa cada dia amb gespa artificial tot i això, ha matissat que “l’Izarra només ha perdut un partit a casa” i que “com a equip rival com a local és molt dur i difícil de guanyar perquè té controlat el seu camp i la seua superfície de joc”. A més a més, ha destacat que l’equip rival “quan juga a casa és un equip intens” i que “més de la meitat de jugadors de l’onze titular porten quatre temporades junts”.


Com a valoració global, Seligrat ha admès que està “contentíssim amb aquest inici de lliga”. Tot i això ha remarcat la vital importància de millorar fora de casa ja que segons el tècnic valencià “és a casa on els equips són millors”.

Aquest cap de setmana, Toni Seligrat no podrà comptar amb Saife, Canadell i Molo. Baixes a les que es podria afegir la de Pau Nuñez qui pateix “un problema de tendinitis al darrera del genoll esquerra”. L’entrenador del Lleida no ha pogut restar importància a la baixa de Molo ja que segons Seligrat, es tracta d’un “futbolista important pel que dóna dins del terreny de joc i fora a causa del seu caràcter competitiu i alegre”. Amb tot, el valencià ha recordat que quan “estem tots, l’equip és més fort però quan hi ha baixes l’equip no baixa el nivell. El mèrit és que la plantilla és molt competitiva”.

D’altra banda, l’entrenador recupera a Biel Medina i Pau Bosch després de complir els seus partits de sanció.

El Lleida Esportiu s’enfrontarà aquest diumenge a les 17:00 al C.D. Izarra i podria acabar en la segona posició si l’Amorebieta i l’Eibar perdessin els seus respectius partits. En cas que el Lleida perdés, cauria fins a la sisena posició en cas que la Reial Societat B i l’Athletic B guanyessin els seus respectius encontres.

Si marqués Asier Eizaguirre empataria amb el pitxitxi del grup 2. Jaime Mata, també ho aconseguiria si en fes dos.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

// Copyright © FUTBOL //Anime-Note//Powered by Blogger // Designed by Johanes Djogan //