Últimes Notícies

// Posted by :Moises Camuñas // On :diumenge, 30 de setembre del 2012

El Lleida Esportiu suma tres punts importants en un terreny de joc gairebé impracticable contra el Gimnástica Torrelavega, que va jugar amb 10 homes tota la segona part
Colorado intentant passar una pilota (Foto: Carles Miranda)
El Lleida Esportiu va superar per la via ràpida el Gimnástica Torrelavega en una piscina olímpica, que és l’aspecte que va presentar el Camp d’Esports a causa de la intensa pluja a la ciutat lleidatana. El partit, que cinc minuts abans d’arribar a l’hora prevista per l’inici, encara no era segur que es disputés, va ser molt primitiu, amb pilotades d’un costat a l’altre. Dintre d’aquest desgavell de cames, aigua i relliscades, el Lleida va saber imposar la seva llei a la primera meitat amb un gol de Colorado i un penal que va transformar Asier, aprofitant el rebuig del porter, i que va deixar al conjunt visitant amb 10 jugadors. El segon temps va ser un monòleg blau. Mata i Pere Milla van augmentar la diferència a favor del locals i arribant al final, Carlos, va poder fer el gol de l’honor per al seu equip. 

Abans de la disputa del partit, tot eren incògnites. El Lleida va fer conèixer que no volia jugar el partit amb les condicions del terreny de joc, en canvi, el Gimnástica es negava a suspendre’l. La bogeria va acabar cinc minuts abans d’arribar a l’hora fixada per la RFEF per començar el partit, es a dir, les 19:00h. Tanta espera va fer que l’àrbitre xiulés l’inici de l’enfrontament 15 minuts més tard de l’hora prevista. El conjunt de Toni Seligrat, que va repetir l’onze que va guanyar a Las Gaunas la passada setmana, va començar amb molta empenta. Coneixent l’estat del terreny de joc, ple de bassals, Cacho i Miramón van provar sort des de fora de l’àrea als primers compassos del matx. 

Els jugadors intentaven arribar a l’àrea rival amb força i pilotes llargues, però quan el joc passava per la banda dreta i el centre del camp, el partit es convertia en una lluita d’aigua i fang per treure la pilota orientada. Al minut 12, Molo va rematar una centrada de Colorado amb molta intenció, però l’esfèric va sortir fregant el pal esquerre de la porteria de Sergio, que va impactar amb Mata quan aquest pretenia treure petroli de la jugada. Al quart d’hora de joc, Colorado va aprofitar una pilota morta a causa de la pluja a l’àrea del conjunt cantàbric per afusellar al seu porter amb una gran rematada (1-0). Poc després, el Gimnástica de Torrelavega va disposar de l’empat amb una rematada clara de Gabri que va enviar a córner Pau Torres. 

Al minut 26, en una carrera per la banda esquerra, Colorado va demanar el canvi per uns problemes als isquios. Miki Massana va ser l’encarregat de reemplaçar al 10 del Lleida sobre el terreny de joc. Però la mala fortuna amb les lesions va tornar a venir cinc minuts després, quan Molo va demanar el canvi per problemes als abductors. Pere Milla va sortir en substitució del defensa, amb la qual cosa, Pau Bosch va passar a la posició de central i Jorge Miramón va endarrerir unes metres la seva posició per ajudar a Massana. Abans d’arribar al minut 45 de la primera part, Victor va fallar una ocasió clara al rematar una pilota massa alta al segon pal. En el temps afegit, el defensa del conjunt visitant, Mario, va donar un cop de colze a Pere Milla dins l’àrea. Aquesta acció va ser penalitzada per l’àrbitre amb penal a favor del Lleida i expulsió del central. Asier, va fallar la pena màxima, però va aprofitar el rebuig del porter per marcar el 2 a 0 a porteria buida. Amb el gol del basc, els dos conjunts van marxar als vestidors. 

A la represa, el partit va ser un monòleg lleidatà. El conjunt de Cantàbria, amb un jugador menys, va patir molt per moure la pilota i es va veure superat clarament pel Lleida. A la porteria del Torrelavega Victor va substituir a Sergio, que va ser traslladat a l’hospital per culpa del cop amb Mata, però aquest, no va entrar amb bon peu ja que el davanter lleidatà, al minut 52, va aprofitar una passada de Miramón al cor de l’àrea del conjunt cantàbric per marcar el 3 a 0. Sense temps a res, Pere Milla, amb una rematada potent des de la frontal de l’àrea, va fer el quart gol a favor del Lleida (4-0). 

Amb el partit molt encarrilat, el conjunt de la Terra Ferma es va dedicar a gestionar el temps. Seligrat va donar minuts a Canadell, que va entrar per Mata, i el jove jugador va estar molt a prop de fer el cinquè amb un xut que es va enverinar i va acabar desviant Victor al travesser de la seva porteria. Als instants finals, els visitants van fer el gol de l’honor aprofitant una badada defensiva del Lleida, que va deixar sol a Carlos al segon pal i aquest va rematar a plaer una passada d’un company d’equip (4-1). L’àrbitre, amb tot resolt, no va deixar temps de descompte i va donat per finalitzat el matx. 

Amb aquesta victòria, el Lleida Esportiu, que ha marcat 8 gols en els 2 últims partits de lliga, referma el seu segon lloc a la taula classificatòria, amb 13 punts, a només 2 del líder Alavés, que va perdre a Eibar (3-1). La mala notícia van ser les lesions de Molo i Colorado, que fins dilluns no sabran la gravetat dels seus problemes. La propera jornada, el conjunt lleidatà visitarà La Maruca per enfrontar-se al filial del Real Racing de Santander (diumenge a les 12:15h). 

Fitxa Tècnica: 

Lleida Esportiu: Pau Torres, Carlos Barreda, Molo (Pere Milla 31’), Biel Medina, Álex Cacho, Pau Bosch, Álex Colorado (Miki Massana 27’), Jorge Miramón, Jesús Imaz, Asier i Jaime Mata (Roger Canadell 62’). 

RS Gimnástica Torrelavega: Sergio (Victor 45’), Alberto, Mario, Neira, Nando(Cristian 45’), Cusidor, Victor, Chema, Gabri, Siro i Platero (Carlos 62’). 

Gols: 1-0 Colorado (min 15); 2-0 Asier (min 45 +3); 3-0 Mata (min 52); 4-0 Milla (min 56) i 4-1 Carlos (min 87). 

Àrbitre: Artiz Azpilikueta Saldias (Comitè basc). Targetes grogues: Alberto (12'), Roberto (38'), Massana (42'), Nando (45'), Mata (51') i Canadell (77'). Targeta vermella: Mario (45') 

Incidències: Partit corresponent a la sisena jornada del Grup II de Segona Divisió B al Camp d’Esports de Lleida (400 espectadors). 

Els millors: 

Mata: Lluitador tot el partit, va saber buscar les pessigolles al rival i va aguantar bé la pilota a la banda quan es quedava aturada. El seu esforç va ser recompensat amb el gol. 

Miramón: Sempre desequilibrant i amb bones idees al cap. Un dels pocs que es va adaptar a les condicions del terreny de joc per jugar per terra. 

Pere Milla: Gran esforç sortint des de la banqueta. No va donar per perduda cap pilota i va anotar un gran gol. El jove jugador respon molt bé quan Seligrat el treu a jugar.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

// Copyright © FUTBOL //Anime-Note//Powered by Blogger // Designed by Johanes Djogan //