Últimes Notícies

// Posted by :Lleida Sports Web // On :dijous, 4 d’octubre de 2012

Forma part d’un projecte global que inclou, a més, l’ampliació dels vestuaris dels camps de futbol de Balàfia i Bordeta amb un import total de 300.000 euros 
Imatge de la visita de l'Alcalde a les instal·lacions (Foto: La Paeria)
La Paeria ha iniciat avui les obres d’ampliació dels vestidors del camp de futbol del CF Pardinyes. Aquesta actuació forma part d’un projecte global que inclou, a més, l’ampliació dels vestuaris dels camps de futbol de Balàfia i Bordeta amb un import total de 300.000 euros. 

Al camp de Pardinyes s’amplia l’edifici existent amb la construcció de 2 vestidors per a jugadors (22,26 m2) i 1 vestidor per a l’àrbitre (13,68 m2). L’edifici se subdividirà en 3 espais per acollir els nous espais, que seran adaptats per a persones amb mobilitat reduïda i que tindran, a més, banys i dutxes. 

Pel que fa a les altres dues actuacions, al camp de la Bordeta es construeix una edificació aïllada paral·lela a l’existent on hi haurà 2 vestidors per als jugadors (29,84 m2) i 1 vestidor per a l’àrbitre (12,18 m2). La tipologia constructiva de l’actuació serà similar a l’existent, amb parets de cara vista, coberta de panell sandvitx i finestres. A més, s’ampliaran els serveis existents (aigua, llum, calefacció i gas). Al camp de futbol de Balàfia es construirà un edifici nou, darrere de les graderies existents, amb 2 vestidors per a jugadors (23,26 m2) i 1 vestidor per a l’àrbitre (13,68 m2).

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

// Copyright © FUTBOL //Anime-Note//Powered by Blogger // Designed by Johanes Djogan //