Últimes Notícies

// Posted by :Juan Moreno Sánchez // On :dilluns, 3 de setembre del 2012

Inici especial del Lleida Esportiu com a visitant i en el seu nou grup. En un estadi de renom com és Las Gaunas i amb un rival de l’entitat del U.D. Logroñes. Tot i això, el resultat deixa un sabor agredolç als de la Terra Ferma. 


Pau Torres es queda estès al terra després de rebre un fort cop.

El Lleida Esportiu perdia dos punts a falta de quatre minuts pel final del partit. El conjunt blau es va posar per davant al marcador tot just començar la segona part i tot i el bon treball de la seva defensa al llarg dels minuts que restaven,l’equip local empatava el partit amb una jugada fortuïta que, al temps de descompte, deixava els de Toni Seligrat sense poder reaccionar.

El partit es plantejava bastant tranquil en els primers minuts. Els dos conjunts es tantejaven l’un a l’altre i ja es començava a veure un Lleida Esportiu ben armat defensivament i amb una contra de galons que temptava l’àrea local. Tot i això, no va ser fins al minut 35 quan arribaren les ocasions clares de gol.
 A deu minuts del descans Sergio Rodríguez provava Pau Torres, qui aturava la pilota.
Tres minuts més tard, al 38 de la primera part, arribava la primera ocasió clara del primer temps pel Lleida Esportiu, però, Castilla aturava també un bon xut de Mata. Arribava el minut 40 i el partit embogia. Les ocasions dels dos equips es succeïen una darrera l’altra, tot i això, l’empat seguia al marcador quan l’àrbitre xiulava i senyalava el vestidor. 

Començava la segona part i en un minut, Álex Colorado inaugurava el marcador de Las Gaunas amb un gol espectacular a pilota parada que el jugador gadità executava amb moltíssima classe. En els minuts següents el Lleida buscava el manteniment del resultat. Toni Seligrat s’aixecava de la banqueta per demanar als seus jugadors unir el bloc defensiu. Era el moment del Lleida per armar la seva defensa al màxim i ara, a més a més, amb avantatge. Molo i Biel Medina portaren la batuta de la defensa del Lleida Esportiu quasi bé a la perfecció. Arribaven males notícies pels lleidatans, que al minut 26 de la segona part, perdien porter Pau Torres, qui queia lesionat després de rebre un cop a la zona de la melsa. Amb aquestes, Pau Nuñez va realitzar el seu debut amb el Lleida Esportiu i després de perdre uns minuts cambiant-se per segona vegada de roba a la mateixa banqueta, degut a que l’àrbitre no estava conforme amb la seva equipació, el porter mallorquí iniciava la seva aventura amb el Lleida. Al minut 33 rebia el primer avís d’Iñaki, qui arribava a l’àrea del Lleida per enviar la pilota a la creueta i al 35, el conjunt de La Rioja arribava de nou i anotava un gol de forma il·legal. Un atacant cometia una falta sobre Pau Torres en la consecució del gol i l’àrbitre l’anul·lava. Ja al minut 40 el conjunt local tornava a provar el porter debutant, qui salvava el Lleida Esportiu amb dues intervencions seguides que mantenien la renda dels de Toni Seligrat. Renda que podria haver ampliat Àlex Colorado amb un nou llançament de falta que marxava fora pel marge esquerre de la porteria de Castilla. 

I amb aquestes, arribava el final del temps reglamentari i l’àrbitre afegia sis minuts més a l’agonia del Lleida, que seguia defensant-se amb les urpes i rebia una gerra d’aigua freda amb el gol de Barrón al segon minut del temps afegit.El jugador del Logroñés introduïa la pilota al marc de Pau Nuñez amb una centrada que, de forma fortuïta, entrava per l’escaire. Barrón, qui portava només uns minuts sobre la gespa, va protagonitzar diverses internades per la banda esquerra als darrers minuts del partit, però, sense èxit. 

El Lleida perd dos punts al descompte en un partit que semblava estar sota el control dels blaus. El conjunt de Toni Seligrat no ha dominat el partit, tot i això el plantejament dels blaus semblava força solvent. Esperant al darrera amb les files molt juntes i realitzant contres amb molta empenta. L’equip ha pressionat a dalt i en certs moments del partit no ha deixat pensar als creadors de joc del Logroñés. Tot i això, el gol de Barrón trastocava els seus plans i deixava un sabor agredolç entre els blaus que perden una posició respecte de la primera jornada. El Lleida Esportiu es troba a la segona posició de la taula gràcies al seu ‘goalaverage’ , superior al dels vuit equips amb els que empaten a punts.


FITXA TÈCNICA


LLEIDA ESPORTIU: Torres (Nuñez, 72'), Barreda, Bosch, Milla (Soldevila, 69'), Mata, Colorado, Cacho, Medina, Asier, Molo, Miramon (Massana, 58').

U.D. LOGROÑÉS: Castilla, Ormazábal, Alejandro (Juanjo, 59'), Mouhamadou, Barco (Barrón, 83'), Raúl Torres, Iñaki, Víctor, Ubis (Quero, 62'), Sergio.


ÀRBITRE: Ander Zarabeitia Arrieta (Comité Vasc). Ha amonestat Colorado (11'), Castilla (23'), Casas (25'), Ormazábal (46'), Milla (50'), Alejandro (80'), Mouhamadou (81') i Víctor (89').


ELS MILLORS:

ÁLEX COLORADO: Un gran gol a pilota parada i molt bona execució també a la seva segona oportunitat. El gadità sap com fer-ho des de ben lluny

BIEL MEDINA I MOLO: Capatassos de la defensa han sabut traslladar les ordres de Toni Seligrat al terreny de joc.


Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

// Copyright © FUTBOL //Anime-Note//Powered by Blogger // Designed by Johanes Djogan //