Últimes Notícies

// Posted by :Lleida Sports Web // On :dilluns, 26 de novembre del 2012


Els homes de Toni Seligrat no van poder passar de l’empat davant de la Real Unión de Irún en un partit avorrit de principi a fi.
Imaz lluita una pilota davant dos jugadors de la Real Unión

El Lleida Esportiu va començar el partit amb bon peu, tot i això, es va deixar contaminar per la dinàmica de joc del rival i va acabar fent les delícies del conjunt basc qui esgarrapava un empat al Camp d’Esports sense haver d’ arriscar massa.

La Real Unión de Irún no es presentava com el favorit a l’estadi lleidatà ja que, com va destacar el seu entrenador, Imanol Idiakez, a la roda de premsa prèvia al partit, el seu equip s’enfrontaria “amb un rival, que, si no succeeix cap hecatombe acabaria a la part més alta de la classificació ”. Tot i això, el conjunt basc arribava amb certa ambició al Camp d’Esports després d’haver guanyat, a casa, a un dels equips de la zona alta de la taula, l’Amorebieta.


I així va ser. El conjunt basc va sortir a enfrontar-se cara a cara amb el Lleida Esportiu. Un Lleida Esportiu que va trigar en entrar en el partit, tot i avisar ben aviat al porter mitjançant un xut de Mata des de ben lluny que marxava fregant el travesser.  No era el dia del Lleida i es va poder veure a la gespa del Camp d’Esports. Els de Toni Seligrat no feien tres passades seguides, la connexió entre les tres línies del camp va ésser inexistent i la majoria d’ocasions vingueren de pilotades llargues realitzades des de la defensa. Els blaus varen gaudir de diverses ocasions al primer temps i, algunes d’elles, molt clares. Miki Massana rematava de cap sol davant de la porteria de la Real Unión, tot i això, la pilota marxava lluny de la porteria del conjunt basc.

Els dos conjunts arribaren a la mitja part havent practicat un joc poc atractiu i, en el cas del conjunt visitant, quelcom especulatiu. Semblava que el Lleida es deixés contagiar per aquesta dinàmica de deixar que passés el temps.

A la represa, el conjunt basc va semblar molt més ambiciós i va crear algunes jugades de perill a l’àrea del Lleida. Un Lleida que va ressorgir de les seves cendres durant uns minuts i va crear diverses jugades que haurien pogut posar el conjunt blau per sobre al marcador. Tot i això, els de Toni Seligrat no varen estar del tot encertats. Als quinze minuts de la segona part, Medina enviava la pilota a l’exterior de la xarxa de la meta visitant. Cap als últims minuts es varen observar diverses ocasions per la banda de Genís Soldevila qui va crear molt perill acompanyat de Mata. Tot i això, els joves jugadors del Lleida no varen poder aprofitar-les.

El Lleida Esportiu va deixar escapar dos punts importantíssims per enganxar-se als equips capdavanters, tot i això, segueix a la zona de promoció. La següent jornada, els blaus es trobaran amb el Teruel,  a casa del conjunt aragonès.


Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

// Copyright © FUTBOL //Anime-Note//Powered by Blogger // Designed by Johanes Djogan //