Últimes Notícies

// Posted by :Lleida Sports Web // On :divendres, 1 de febrer del 2013

El tècnic valencià va assegurar que “el fet que siguem millor a casa és que tenim el recolzament de la gent”. L’entrenador blau té les baixes segures de Molo per sanció i Oriol i Asier per lesió. 
Imatge del tècnic del Lleida Esportiu en la roda de premsa prèvia al partit contra l'Amorebieta (Foto: Lleida Esportiu)
El tècnic del Lleida Esportiu, Toni Seligrat, va explicar en la roda de premsa prèvia al partit d’aquest diumenge (16:30) contra l’Amorebieta que “alguns partits són molt especials, com aquest. Juguem contra el quart classificat i nosaltres volem estar entre els quatre primers”. A més, el valencià va recordar que “nosaltres allí vam perdre. El que més ens va molestar va ser que el bon partit que vam fer no es va reflectir en el marcador. Esperem que el Lleida sigui millor que l’Amorebieta i es reflecteixi en el marcador”. 

Pel que fa al partit, Seligrat va explicar que l’Amorebieta “només ha perdut 3 partits, un a casa i dos a fora. Guanya o empata i, fora de casa, l’equip és el menys golejat de la categoria”. Amb tot, el tècnic va admetre que “la victòria de la setmana passada ens ha donat un plus de confiança. La segona volta serà millor que la primera”. El valencià va comentar que “el Lleida és millor a casa i el que fa que siguem millor és que tenim el recolzament de la gent. Els necessitem molt ja que l’’objectiu que volem aconseguir ho hem de trobar a casa. Si les coses es posen malament els necessitem molt”. A més, va afegir que “l’objectiu és mantenir la categoria però el play off és la nostra il•lusió”. 

Per una altra banda, Seligrat també va parlar sobre les incorporacions que hi ha hagut a l’equip en aquest mercat d’hivern. Després de l’arribada del defensa Mario Fuentes, que ja va debutar contra el Sestao, el dijous a la nit, poca estona abans de tancar el mercat hivernal, els de la Terra Ferma van arribar a un acord amb Miguel Ángel Ramos. L'atacant de 28 anys, nascut a Quart de Poblet (València), arriba procedent del Katfenberg de la Segona Divisió austríaca. La passada campanya va marcar 10 gols amb l'Alcalà de la Segona B i anteriorment va militar a l’Atlètic de Madrid B. El jugador té una àmplia experiència a la categoria de bronze del futbol espanyol on ha jugat sis temporades. Seligrat va comentar que “Mario ens ha ajudat a millorar en defensa. Buscàvem el mateix per a la línea de davant, un jugador experimentat a la categoria i amb qualitat”. 

Per al partit de diumenge davant dels bascos, Seligrat tindrà la baixa segura de Molo per sanció després de veure la cinquena targeta groga i Oriol i Asier per lesió. El valencià va dir que “Oriol pateix una distensió a l’abductor”, mentre que Asier “té molèsties al genoll. Estem a l’espera del diagnòstic”, va comentar el tècnic.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

// Copyright © FUTBOL //Anime-Note//Powered by Blogger // Designed by Johanes Djogan //