Últimes Notícies

// Posted by :Lleida Sports Web // On :dilluns, 4 de febrer del 2013

El conjunt de la Terra Ferma no pot superar a l’Amorebieta, que va tindre el control de la pilota, i continua a vuit punts de la promoció d’ascens. Els blaus són el segon equip que més empata 
Imatge de la celebració del gol del Lleida Esportiu (Foto: Estudi Fotogràfic Carlos)
El Lleida Esportiu va sumar un nou empat ahir al Camp d’Esports després d’empatar a un gol contra el quart classificat, l’Amorebieta. El conjunt que entrena Toni Seligrat va començar fort i va obrir el marcador amb un gol de Milla. Després d’avançar-se, el Lleida va cedir terreny al conjunt basc, que es va fer amb el control de la pilota. Al segon acte, els blaus van encaixar el gol de l’empat després d’un magistral llançament de falta  de Goñi. Tot i tenir temps per sobreposar-se, el Lleida no va crear molt perill sobre la porteria rival i va deixar escapar dos punts més. 

El partit era la primera final per als lleidatans per atansar-se al play off. Seligrat va sortir amb la novetat de Canadell per la banda. L’aposta no li va sortir gens malament als primers minuts, ja que l’equip va sortir a mossegar a l’Amorebieta. Mata i Canadell van ser els primers en rematar a porta des de fora de l’àrea, però els seus intents van acabar a les mans del porter visitant Etxebarrieta. Al minut 5, Colorado va rematar amb potència des de fora i el porter va aturar en dos temps. En la següent acció, una errada defensiva lleidatana va deixar a Altuna sol dins l’àrea, però el seu xut va ser molt creuat. Els bascos ja donaven senyals de voler el control de la pilota i van avançar les seves línies. 

Al minut 10, Urko Arroyo, el millor dels visitants, va provar sort de lluny i va estavellar la pilota al travesser de la porteria de Pau Torres. Poc després, la presència de Mata a la pressió va provocar un error en la defensa visitant que va acabar als peus de Milla, que va fer una paret amb Mata dins l’àrea, i va creuar la pilota amb intel•ligència per estrenar el marcador (1-0). El gol va donar tranquil•litat als blaus però van perdre el control de la pilota. L’Amorebieta va intentar triangular sense sort, però al Lleida tampoc li durava molt la pilota als peus. Passada la mitja hora de partit, Biel Medina va pentinar a l’àrea una pilota servida per Colorado des del centre del camp i Mata va rematar molt centrar a les mans del porter. Amb l’1-0 es va arribar al descans al Camp d’Esports. 

A la segona part, el domini del joc, tot i no crear molt perill, va ser clarament visitant. Amb aquest panorama, Seligrat va substituir a Canadell per Imaz per intentar tenir una mica més l’esfèrica. Tot i això, el conjunt basc va seguir atacant i Urko Arroyo va rematar massa desviat al minut 58. L’única acció de perill del Lleida en aquest segon acte va arribar amb una centrada de Mata que Milla va controlar malament dins l’àrea. Al minut 68 va arribar el gol de l’empat després d’un llançament de falta de Goñi (1-1). Tot i la importància del matx, el Lleida no va poder donar una marxa més al seu joc. Altuna ho va intentar amb una vaselina des de la frontal però la pilota va marxar desviada.

Seligrat va donar entrada al terreny de joc a Dalmedo per Pau Bosch per intentar canviar el signe del partit. Però la cosa no va millorar. Tot i això, Imaz va gaudir de l’última acció del partit, però el seu xut des de fora de l’àrea va sortir a l’esquerra de la meta rival.. Amb dos interrupcions en el joc per caigudes es va arribar al final del partit. 

Amb aquest empat el Lleida Esportiu ja en suma 10 en la temporada, sent el segon equip que més empata del grup. El conjunt de la Terra Ferma té 34 punts i es troba en la setena posició de la classificació. Diumenge que ve, el Lleida Esportiu rebrà la visita de la SD Logroñés al Camp d’Esports a les 16:30h. 

Fitxa tècnica 

LLEIDA ESPORTIU (1): Pau Torres, Cacho, Mario Fuentes, Biel Medina, Barreda, Pau Bosch (Dalmedo 74’), Colorado, Pere Milla, Canadell (Imaz 56’), Miramón (Massana 65’) i Jaime Mata. 

S.D. AMOREBIETA (1): Etxebarrieta, Aldalur, Carro, Larreategi, Arnaez, Odei, Adrien Goñi (Armán 79’), Urko Arroyo, Gabilondo (Iñigo 55’), Altuna (Alaña 89’) i Goiko. 

GOLS: 1-0 Milla (13’); 1-1 Goñi (68’). 

ÀRBITRE: Miguel Sánchez-seco Otero (col•legi madrileny). Va amonestar als locals Miramón (58’) i Fuentes (67’) i als visitants Goñi (47’), Iñigo (63’), Arnaez (80’) i Odei (89’). 

INCIDÈNCIES: Partit corresponent a la Jornada 23 del Grup II de Segona Divisió B al Camp d’Esports de Lleida amb 800 aficionats.

{ 1 comentarios... read them below or add one }

  1. Hey users! Do you need online backup of your Blockchain account but you don’t know how to do it? Are you looking out for the solutions? Well, put stop at your search and get in touch with the professionals who have all the resources and remedies that help in fixing your errors in a jiffy. To reach the experts you can dial Blockchain support number at 1-800-665-6722 and get quality-oriented solutions from the professionals. The professionals are active day and night to assist you. Visit website:- http://www.cryptophonesupport.com/wallet/blockchain

    ResponElimina

// Copyright © FUTBOL //Anime-Note//Powered by Blogger // Designed by Johanes Djogan //